• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

boksen kickboksen handschoenen CURAÇAO – MMA-vechter Mohamed Hussein heeft zaterdag op vechtgala Fighters of the Caribbean opnieuw gewonnen. In de eerste ronde versloeg hij zijn opponent David Manuel door middel van submission. De vechters stonden tegenover elkaar in de International School in Emmastad.

fighters of the caribbeanEr werden drie vechtdisciplines voorgeschoteld: boksen, kickboksen en MMA. Bij de boksers wonnen Chris Elliott, Belinda Liesdek, Stephen Nahr, Leon van Geest, Jensley Jeremias en Maurits Hennen. Laatstgenoemde mepte Mahinder Stroo zelfs binnen een minuut knockout. Daarna was het tijd voor kickboksen. Natanael Maria, Jurmen Liesdek, Cesar Geerman, Shaboo Roberts, David-Lee Winklaar en Grego Scharbaai boekten overwinningen.

MMA
Het slotstuk van de avond was gewijd aan MMA (Mixed Martial Arts). Daarin wonnen David Hawker, Matthew Colquhoun, Denzel Maria en Gino Hanse hun partijen voordat Mohamed Hussein (Baas Sports) de arena betrad om het op te nemen tegen David Manuel (Thai Flying Dragon). Zoals wel vaker besliste Hussein de partij in de eerste ronde in zijn voordeel.

FOTC Mohamed Hussein wins his MMA pro fight in the first round by submission.

5 reacties op “Winst voor Mohamed Hussein”

 1. @ patricia Daal. Ik ben het niet helemaal met je eens.

  De organisatie was duidelijk minder als andere gala’s. Het zou ok 18:00 uur beginnen, deur ging pas om 18:20 uur open en de eerste wedstrijd begon pas rond 19:45 uur. Het begint altijd wel iets later maar dit was overdreven.

  Jij zegt “Een ieder die in een van de cafétjes of uitgangscentra op Curaçao vertoefd weet wat de prijzen zijn van drank” dit heeft er niets mee te maken, dit is klein schalig en het is nog nooit zo duur geweest. Terwijl Polar één van de sponsors is betaal je nog 6 gulden voor een klein blikje b ier.

  Ik ben het wel met je eens dat Edwin veel contacten heeft in de vechtsport wereld, de mix was ook wel goed maar de partijen waren van uitzonderlijk laag niveau. I heb maar 1 of 2 echt goede wedstrijden gezien, En met de beslissing van de jury was ik het ook niet altijd helemaal eens. Jongens van Baas die de wedstrijd onterecht toegewezen krijgen. En de partij van Hussein sloeg ook helemaal nergens op. Ik denk dat hij iets goed wilde maken naar zijn laatste partij (Dominance 3) Zijn tegenstander was echt 3 x niets en ik vind dit soort wedstrijden ook heel slecht voor zijn imago. Maar jij hij heeft gewonnen en is weer het mannetje.

  Ik moet je nog een keer teleur stellen, Lucia Rijken heeft misschien wel Surinaamse roots maar is in Nederland geboren, zelfde geldt voor Ernesto Hoost. Ivan Hipoliet, Jurgen Eifel, Spong zijn dan wel in Suriname geboren maar trainen hun hele carrière al in Nederland dus voor dat betreft ben wel met YWN eens dat de betere (kick)(K1)boksers uit Nederland komen.

  En ik vind dit gala zeker niet voor herhaling vatbaar. Niet op deze manier. Ik vind wel dat ze flink moeten evalueren om te kijken hoe ze het volgende keer beter en professioneler kunnen doen. Dit gala moest allemaal vlug vlug geregeld worden en dat was ook wel terug te zien in de partijen. Dit is een terug komend gala en ze hebben nu een jaar de tijd om er wel iets moois van te maken. Ik hoop ook dat dat gaat gebeuren want dit is echt zonde voor de tijd en moeite die daar aan besteed is, en zo jaag je alleen maar mensen weg en dat wil je ook niet.

 2. De genen dit het slechs georganiseerde gala vonden, zijn niet op de hoogte hoe een mix fight nigh eruit moet zien. Of is nog niet helemaal nuchter van de grote cuppen drank .Een ieder die in een van de cafetjes of uitgangscentra op Curacao vertoefd weet wat de prijzen zijn van drank. dit lijkt echt op de mening van iemand de net binnen is gevlogen en nog niet op temperatuur is.. De enige organisator\ promoter op dit eiland die de binnenlandse en buitenlandse contacten heeft, heeft ook dit mooie mix gala georganiseerd. En de vechters uit de regio doen niet onder voor die uit Nederland , aangezien de grootste kampioenen daar, ,voor hen die op de hoogte zijn van deze verdedigingssporten, uit deze regio komen met name Suriname dievolwassen .Lucia Rijken, Ernesto Hoost, Ivan Hipoliet, Jurgen Eivel, Spong en zo kan ik maar door gaan. Zoek maar op en niet zomaar kakkelen. Het was een fantastische avond> herhalingsvatbaar.

 3. Hussein zal blijven winnen zo lang de matches op Curacao zo geregeld zijn dat hij alleen tegen mietjes hoeft te vechten.

  Waarom worden er geen kickboxers uit NL uitgenodigt voor dit evenement?, omdat ze iedereen knock out slaan. Dus wordt er geargumenteerd dat het om een Caribisch gevecht gaat,

  Zo waren er deze keer ook geen mensen bij uit Martinique, waarom?. Omdat ze snoei hard zijn en goed getraind. Dan zouden de mensen van Baas sports geen kans meer maken.
  YWN

 4. Dit was de slechts georganiseerde vecht gala tot nu toe.
  Er worden zomaar gala’s georganiseerd en daardoor wordt de kwaliteit van zulke evenementen steeds slechter.
  De drank was overdreven duur (6 gulden!!!! voor een Polar), en om die 6 gulden aan vloeistof te kunnen lozen moest je ook nog eens 1 gulden betalen voor de WC.
  Daarnaast was het geluid/muziek ook nog eens slecht.
  De adrenaline die je moet krijgen van de muziek ontbrak helemaal.
  Zeer teleurgesteld in de organisatie van Fighters of the Caribbean.

 5. http://www.youtube.com/watch?v=ml3PdW6zMf4
  50 sec knockout