• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - Honkbal stadionCURAÇAO – Meerdere Curaçaose honkballers zijn doorgedrongen tot grote competities. Versgeperst.com volgt hun wel en wee in de Amerikaanse Major League Baseball (MLB) tijdens het lopende seizoen. Ook is er aandacht voor de Japanse competitie.

Wladimir Balentien heeft gisteravond zijn twaalfde homerun van het seizoen geslagen. De outfielder van de Yakult Swallows ramde in de zesde inning de bal over de hekken en bracht daarmee zichzelf en een teamgenoot over de thuisplaat. In een wedstrijd die rijk was aan homeruns (zes stuks) trokken de Hiroshima Toyo Carp aan het langste eind met 13-7.

Jonathan Schoop
De 22-jarige Jonathan Schoop speelde gisteren op het tweede honk van de Baltimore Orioles en deed dat solide. De Curaçaoënaar was betrokken bij twee dubbelspelen. Ook sloeg hij in de vierde inning met twee uit het laatste punt binnen door een single. De Orioles versloegen mede daardoor de Tampa Bay Rays met 3-1.

Kenley Jansen
Los Angeles Dodgers-closer Kenley Jansen pitchte gisteren een foutloze inning tegen aartsrivaal San Francisco Giants, waar Hensley Meulens hitting coach is. Jansen werkte zich met twee strikeouts door de negende inning heen. In de noodzakelijke tiende inning ging het mis voor de Dodgers toen J.P. Howell en Jamey Wright op de heuvel stonden. Meerdere walks (vier wijd en een vrije loop naar het eerste honk) lieten de honken vollopen, waar de Giants wel raad mee wisten. Het werd 3-1 voor het team van Meulens.

Texas
De Texas Rangers, nog steeds zonder Jurickson Profar, herstelden zich van drie eerdere nederlagen tegen de Colorado Rockies. Gisteren won Texas thuis met 5-0 van dezelfde tegenstander.

www.versgeperst.com