• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - Honkbal stadionCURAÇAO – Meerdere Curaçaose honkballers zijn doorgedrongen tot grote competities. Versgeperst.com volgt hun wel en wee in de Amerikaanse Major League Baseball (MLB) tijdens het lopende seizoen. Ook is er aandacht voor de Japanse competitie.

Jonathan Schoop besliste gisteravond de wedstrijd in het voordeel van de Baltimore Orioles. De tweede honkman sloeg in de zevende inning de bal het stadion uit, waardoor zowel hij als Steve Pearce de thuisplaats konden passeren. Adam Jones droeg twee homeruns bij aan het puntentotaal van Baltimore, dat met 4-3 won op bezoek bij de Tampa Bay Rays. Voor Schoop betekende het zijn derde homerun en twaalfde binnengeslagen punt van het seizoen. De binnenvelder was ook betrokken bij een dubbelspel.

Nederlagen
Buitenvelder Roger Bernadina sloeg voor de Cincinnati Reds ook een punt over de thuisplaat. In de zevende inning stelde hij Todd Frazier in staat om te scoren, maar ging de ‘Shark’ zelf uit. Bernadina’s bijdrage was niet genoeg voor de winst: de Boston Red Sox wonnen thuis met 4-3. Ook de Atlanta Braves van Andrelton Simmons leden een nederlaag. De St. Louis Cardinals waren met 7-1 te sterk. De San Francisco Giants van hitting coach Hensley Meulens verloren met 4-3 van de Pittsburgh Pirates. Ook de Los Angeles Dodgers trokken aan het kortste eind. De Washington Nationals wonnen met 3-2. Er was geen speeltijd voor Kenley Jansen weggelegd. De Texas Rangers, zonder de geblesseerde Jurickson Profar, gingen met 9-2 onderuit tegen de Colorado Rockies.

Balentien
De Yakult Swallows, met Wladimir Balentien in het linksveld, wonnen gisteren met 6-0 van de Hiroshima Toyo Carp. ‘Coco’ noteerde in het Tokiose Jingu-stadion een honkslag en een binnengeslagen punt.

www.versgeperst.com