• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

richairo zivkovicCURAÇAO – Richairo Zivkovic onderhandelt met Ajax. Dat melden diverse media. De zeventienjarige aanvaller, die zowel Servische als Curaçaose wortels heeft, debuteerde dit seizoen in de hoofdmacht van FC Groningen. Het talent kon al eerder naar Ajax, maar achtte zichzelf destijds nog niet rijp daarvoor.

FC Groningen en Ajax zouden het volgens De Telegraaf eens zijn over een contract voor drie jaar. Omdat Zivkovic minderjarig is, mag hij geen langere verbintenis aangaan. De Groningers zouden een transfersom van 2,5 miljoen euro en een doorverkooppercentage van 10 procent hebben bedongen. Tegenover RTV Noord bevestigt de Groningse club alleen maar dat er gesprekken gaande zijn en dat Ajax concreet is.

Managementbureau
Recentelijk stapte Zivkovic over naar het managementbureau van Sjaak Swart, die op zijn 463 officiële wedstrijden speelde in het rood-wit van de Amsterdamse club. Volgens Zivkovic koesterde hij die wens al langer en was zijn overstap naar het bureau van ‘Mister Ajax’ toeval. De aanvaller speelt sinds 2007 voor FC Groningen.

2 reacties op “Richairo Zivkovic dichtbij transfer naar Ajax”

  1. […] de spits vermoedelijk deze week een contract bij Ajax. Hij laat tegenover De Telegraaf weten dat de onderhandelingen vergevorderd zijn. Zivkovic tekent volgens de krant een driejarig contract, de Groningse club […]

  2. […] de spits vermoedelijk deze week een contract bij Ajax. Hij laat tegenover De Telegraaf weten dat de onderhandelingen vergevorderd zijn. Zivkovic tekent volgens de krant een driejarig contract, de Groningse club […]