Coco Balentien politiefoto thumbCURAÇAO – Honkballer Wladimir ‘Coco’ Balentien wordt niet meer verdacht van huiselijk geweld. De powerhitter is nog wel verdachte inzake huisvredebreuk. Dat meldt de Japan Times. Balentien werd vorige maand opgepakt in Miami na een echtelijke ruzie.

De zaak leidde tot veel ophef in Japan, waar Balentien afgelopen seizoen het homerun-record verbrak. Hij werd verdacht van huiselijk geweld, wederrechtelijke vrijheidsberoving en huisvredebreuk. Zijn zaak komt voor na het Japanse honkbalseizoen.

7 reacties op “Balentien niet meer verdacht van huiselijk geweld”

  1. Klopt Indische Compagnie! Jammer is dat. Eerst de feiten onderzoeken en daar gaat de rechter over. Niet de mensen die graag willen dat mensen hoe dan ook veroordeeld worden.

  2. Het zou sportief zijn, als iedereen die Coco heeft aangesproken op het plegen van huiselijk geweld nu even zou zeggen: “Sorry Coco”.

  3. Tja, als mevrouw Balentien de aangifte intrekt na ontvangst van een vette cheque is mijnheer Balentien natuurlijk niet meer verdacht.

  4. Onder huisvredebreuk wordt verstaan het binnendringen van een woning of besloten lokaal (bijvoorbeeld een winkel of horecabedrijf) of erf of daarin verblijven zonder de toestemming en tegen de wil van de eigenaar of gebruiker.

    Dat doen YDK wel vaker!!

  5. Tremendo di tende esaki!!! Dios sigui yudele ku su bida i famia.

  6. En toen zijn er geen reacties meer over Korsou en de YDK

  7. Gezien alle reacties hier op VP, leek het erop alsof hij al veroordeeld was 🙂