• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Charlton Vicento gepresenteerd bij Willem IICURAÇAO – Voetballer Charlton Vicento stapt per direct over naar Willem II. Hij komt over van de Griekse club PAS Giannina, waar hij zijn contract liet ontbinden. De aanvaller kreeg nauwelijks speeltijd. Vicento tekent tot medio 2015. Eerder speelde hij voor ADO Den Haag.

Willem II-trainer Jurgen Streppel is opgetogen over het aantrekken van Vicento. “Na het vertrek van Zarko Grabovac en Jeroen Lumu waren we in de spitspositie dunbezet. Met Charlton, die zowel aan de zijkant als in de spitspositie uit de voeten kan, krijgen we een veelzijdige jonge aanvaller erbij. Hij brengt ook de nodige eredivisie-ervaring met zich mee. We zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft, ondanks interesse van andere clubs, en hopelijk kan hij samen met ons doorgroeien naar de Eredivisie”, aldus Streppel op de website van de club.

Teruggehaald
Vitesse heeft huurling Eloy Room teruggehaald van Go Ahead Eagles. Bij ‘Kowet’ keepte de doelman twintig wedstrijden naar tevredenheid van speler en club. Daar dan is erg teleurgesteld gereageerd op het nieuws. De Arnhemse nummer twee heeft in het huurcontract echter een clausule laten opnemen dat de keeper teruggeroepen kan worden. Tweede keeper Marko Geeritz is geblesseerd geraakt en daardoor besloten de Arnhemmers hun huurling terug te roepen.

Foeke Booy
Een teleurgestelde Foeke Booy tegen Voetbal International: “Ik snap heel goed dat als Piet Velthuizen geblesseerd was geraakt, ze Eloy nodig hebben. Maar hier begrijp ik niet veel van. Dat heb ik Mo Allach (technisch directeur van Vitesse, red.) ook duidelijk laten weten. Dit is voor Eloy en ons niet goed. Hij ontwikkelt zich bij ons uitstekend, maar hij zal nu weer achter Piet op de bank moeten plaatsnemen. Hij is ook zwaar teleurgesteld.’

1 reactie op “Vicento tekent bij Willem II, Room terug naar Vitesse”

  1. Was toch niet zo gezellig he Griekenland!