LittleLeague_thumbCURAÇAO – De finales van het FABB-toernooi (Fundashon Akademia di Baseball Brievengat) zijn gisteren afgewerkt in het Suvek Ballpark. In de little league-finale sloeg Jediah Kwidama een walk-off homerun voor Marchena. Zijn ploeg onttroonde daardoor titelverdediger Santa Maria met 6-5.

Kwidama werd dan ook uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler van het toernooi. Kaylan Nicasia werd de winnende pitcher ten koste van Denzel Gregg. Rushenton Tomsjansen (Marchena) was in vorm in het slagperk en sloeg drie hits in een gelijk aantal slagbeurten. Montaña Abou versloeg Santa Rosa met 8-3 in de strijd om de derde plaats. Op de werpersheuvel won Nathaniel Bentura en ging de nederlaag naar Stephen Rozendal. Beste slagman van het little league-toernooi werd Eljan Martina. Alison Rodriguez werd onderscheiden als beste pitcher.

Trai Seru won in de minor league-finale tegen Aruba eenvoudig met 12-2. De ‘win’ ging naar Trai Seru-pitcher Jurangelo Cijntje, die zijn Arubaanse collega op de heuvel Nathan Cruz versloeg. Santa Maria walste met 18-8 over Brievengat heen in de strijd om de derde plaats. Winnende werper was Roshaino Selassa ten koste van Gedion Koeks.

1 reactie op “Walk-off homerun beslist FABB-toernooi”

  1. […] [For full story continue to Vers Geperst] […]