rugbyteamCURAÇAO – Ashley Frederiksz is momenteel op het eiland om enkele trainingen te geven aan de rugbyers van Wara Wara. Binnenkort komt ook Andrew Higgins, ex-prof van onder meer Bath en Newcatle Falcons, naar Curaçao. Zij bereiden de rugbyselectie mede voor op het internationale seizoen dat begint in mei.

Curaçao treedt die maand aan tegen St. Lucia, British Virgin Islands en St. Vincent voor promotie naar de hoogste divisie in de Caribische competitie. Vorige jaar werd promotie net misgelopen omdat Curaçao in en tegen Barbados verloor. Dit jaar speelt het team drie van de vier wedstrijden op eigen bodem en wordt verwacht dat de heren promoveren.

Dames
Ook voor de dames wachten er sterke tegenstanders. St. Vincent moet in een uitwedstrijd bedwongen worden. Ook komen de Curaçaose dames uit op een toernooi in de Verenigde Staten. Komende woensdag is er een open training om 19.30 uur op het kleine kunstgrasveld naast het hoofdveld bij CVV Willemstad. Voor meer informatie kun je e-mailen of curacaorugbyfederation@hotmail.com of bellen naar 5153375.

Ashley Frederiksz, Rob Perry, Arthur Hogesteger

1 reactie op “Coaches op bezoek trainer rugbyers”

  1. Fijn, goed nieuws van Korsou! Dit zijn de echte voorbeelden waar de jeugd zich op kan richten.