fiets wielrennenCURAÇAO – Tijdens The Uphill Challenge kunnen goedgetrainde wielrenners op 18 januari de helling van Fort Nassau beklimmen om hun steentje bij te dragen aan het goede doel. Het is de vijfde keer dat stichting Ride For Roses dit event organiseert, om meer bewustzijn te creëren rondom de ziekte kanker.

De organisator Rieuwen Groeneveld verklaart: “De eerste vier edities van de Uphill Challenge waren een groot succes. We hebben niet alleen veel geld opgehaald voor een belangrijk goed doel, maar ook veel mensen een geweldige dag bezorgd. Dit jaar zorgen we ervoor dat de berg nog beter toegankelijk is voor het grote publiek en gaan we er een enorm feest boven op de berg van maken. Iedereen die dit jaar meedoet mag zich wereldkampioen van Curaçao noemen.”

Wielerjeugd
Dit jubileumjaar doet de organisatie een oproep naar de wielerjeugd om mee te doen met dit event. Dit kan in teamverband met vrienden en vriendinnen. Voor de jeugd zijn er aangepaste wedstrijdregels. Zo wordt er per leeftijdscategorie bepaald hoeveel rondjes er maximaal gereden mogen worden. De beste fundraiser kan een prijs winnen.

Deelname
Het event vindt plaats op 18 januari en begint om 16.00 uur. Mocht je mee willen trainen: dat kan vandaag om 17.00 uur, zaterdag om 17.00 uur en donderdag 9 januari om 17.00 uur bij Fort Nassau. De organisatie is aanwezig met drinken en is beschikbaar voor vragen. Je kan je inschrijven via de website van The Uphill Challenge of bij wielrenzaken Vista Bike en Dasia Cycling. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met uphillchallenge@ridefortheroses.net.

www.versgeperst.com