• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Weekers 4CURAÇAO – Frans Weekers (Nederlandse staatssecretaris van Financiën) en José Jardim (minister van Financiën) hebben een bezoek gebracht aan de Curaçao Soccer Academy (CSA). In een naschools traject worden jongeren hier begeleid. Daar kregen ze een rondleiding van CSA-directeur Hans van Eelde.

bezoek Weekers 1Stijgende lijn
De Curaçao Soccer Academy, een samenwerkingsverband tussen Fundashon Bon Intenshon en de Curaçaose voetbalbond FFK helpt jonge voetballers met het verder ontwikkelen van hun talenten. De jongens krijgen naast voetbaltraining ook huiswerkbegeleiding. “De schoolprestaties en ontwikkeling van hun voetbaltalent volgen een stijgende lijn”, aldus de Soccer Academy.

Wedstrijden
Dit weekend speelt de CSA ter ere van deze gelegenheid drie oefenwedstrijden tegen de Arubaanse selectie. De wedstrijden worden gespeeld op het veld van de FFK in Brievengat en zijn gratis toegankelijk.

Vrijdag 13 december 16.00 uur: CSA U-12 – Aruba U-13
Zaterdag 14 december 16.00 uur: CSA combinatie U-11/U-12 – Aruba U-13
Zondag 15 december 10.00 uur: CSA U-13 – Aruba U-13

bezoek Weekers 2

1 reactie op “Weekers en Jardim bezoeken Soccer Academy”

  1. Fantastisch project van Hans en Greg. Uniek in zijn soort. Ik mocht in de zomer getuige zijn van enkele wedstrijden die de jongens in Nederland speelden. Niets dan lof van de andere (betaald) voetbalorganisaties. Sinds de start zijn de jongens op alle gebieden gigantisch vooruit gegaan. Ik wens Hans en zijn jongens en de rest van het team nog heel veel success toe.