• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

mohamed hussein thumbCURAÇAO – MMA-vechter Mohamed Hussein is zaterdag zijn Dominance-titel kwijtgeraakt aan de Arubaanse vechter Evan Nedd. De Curaçaoënaar ging nat na 21 minuten en 34 seconden. ‘The Pain’ won zijn voorgaande gevechten in maximaal twee rondes.

Het gevecht op het Johan Cruyff Court werd echter een slijtageslag. Nedd kwam daarbij als beste uit de bus.

nedd vs hussein KO

18 reacties op “Hussein onderuit op Dominance 3”

 1. Middenmoter: Tja ik heb het even stadion genoemd, zal het volgende x het hele “court” noemen…. het ‘spijt’ me

 2. @ zorro
  Normaal een persoon met reacties met argumenten waar een discussie op niveau uit kan vloeien.
  Valt me dit keer wat tegen van jou.

 3. @ E koi no por!

  Zo lees ik jou reactie:
  “Accountant aangeklaagd wegens fraude op grote schaal”
  ” Arts aangeklaagd voor doodslag op patient”

  ALLE ACCOUNTANTS ZIJN FRAUDEURS!!!
  ALLE ARTSEN ZIJN MOORDENAARS!!!!

  …..

  Niet toch?

 4. De sport is inderdaad een “harde” sport, maar het is misschien ook wel
  een van de fairste sporten die ik heb gezien. Mensen volgen veelal de regels,
  bij een “low blow” stoppen ze gelijk en ze luisteren ook naar de referee.
  Als je kijkt hoe het soms onsportief en hard aan toe gaat bij bijvoorbeeld voetbal.
  Hier hoor ik jammer genoeg niks over. Hooliganisme op grote schaal? geen slecht woord over.
  Men meet met verschillende maatstaven,

  och…zo gaat het altijd

 5. Heerlijk al die onnozele reacties…

  Echt medelijden met deze mensen, vraag me af of voor hun uberhaubt het zonnetje wel eens schijnt 🙂

  Vwb strafblad van de twee op de foto werkt er zelfs eentje bij defensie en alsof dat mogelijk is met een strafblad… en de andere werkt hard bij zijn vader op Free Zone…. zou kunnen met een strafblad, maar is bij hem niet het geval. Dus fabeltje 1 is van de baan…

  Sport niet populair? Kom voor de gein eens kijken bij een gym en zie hoeveel participaten er zijn… dus wederom iemand die er niks van weet, maar graag even wilt zeiken 🙂 fabeltje 2 uit de wereld…

  Daryl jouw reactie lijkt een beetje van de verkeerde kant… dus voordat je iets zegt denk wel goed na, want een van de 2 dislikes in je leven zit vermoedelijk dichter bij jou dan jezelf denkt 😉

  Klaas,

  MMA betekent Mix Martial Arts… het is aan elke vechter te bepalen hoe zij het gaan invullen tijdens een wedstrijd. Maar je hebt gelijk dezelfde personen zouden heel goed mee kunnen draaien met K1 wedstrijden.

  Zorro,
  ahaha.. stel je voor dat zij de prijs zou zijn.. dan besef je toch wel dat de twee sportmannen echt liefde hebben voor de sport, want voor de prijs hoef jehet niet te doen ahhahha

  E Koi no por,

  Zoek ook eens onder voetbal geweld… en mag ook best wel een voorbeeld van Curacao wezen 😉

  Ok nietsnutten!

  Adioz!

 6. Wat een stelletje zielen pieten reageren hier weer op.
  A: Kickboksen is wel enorm populair op het eiland.
  B: Waarom word iedere vechter geassocieerd met geweld, ja ze doen elkaar pijn. Maar er is meer respect voor elkaar dan in welke sport dan ook. En ik denk dat er op en rond het voetbalveld veel meer geweld is dus iedere voetballer en supporter is een crimineel? Op het veld worden ook ellebogen gegeven en worden aanslagen op de enkels gepleegd maar dat word zeker wel geaccepteerd door de maatschappij?
  C: Iedereen die badmintont, volleybalt of pingpongt is het liefste jongetje van de klas en de ideale schoonzoon.
  D: Dominance was lekker druk zaterdag en ik heb er van genoten.
  E: Ja ik kickboks en nee ik ben geen crimineel heb geen strafblad en mijn bekeuringen kan je op één hand tellen.
  F: het word tijd dat homofiele vechters uit de kast komen. dan kunnen ze gaan badmintonnen, volleyballen of pingpongen dat is tenminste een nichterige sport. Maar van mij mogen ze ook blijven vechten heb er geen probleem mee.
  G: En ja er worden wel eens mensen opgepakt die toevallig kickboksen of een ander vechtsport beoefenen maar dat geld voor iedere tak van sport. Met name voetballers of supporters.
  H: Ik kijk nu al uit naar het volgende toernooi.

  Mensen laat iedereen lekker in zijn waarde, en laat ze de sport beoefenen die ze leuk vinden of goed in zijn. Dan is iedereen tevreden. ush!!!

 7. Eis van 6 jaar voor fatale klap kickbokser
  MAASTRICHT –
  Kickbokser Geoffrey P. (26) moet van officier van justitie Leonard Geuns 6 jaar de cel in. Dat eiste de aanklager dinsdag bij de rechtbank in Maastricht voor mishandeling met de dood tot gevolg. Volgens het OM heeft P. Glenn van Haen (23) uit Munstergeleen geslagen.

 8. Voor het stadion stond weer het gebruikelijke wagenpark van dit soort lui: Spoilers op de kofferbak van een omvang dat je er een partijtje squash tegen kunt spelen en daaronder geluidsinstallaties die Metallica bij hun concerten nog niet gebruikt.

  Vroeg me die avond al of waarom er in Salina niet gefeverd werd, maar de feveraars waren natuurlijk allemaal naar de Dommenance.

 9. Is die dame in het midden op de foto de prijs voor de winnaar of is het samen zullen we alles delen? Zo te zien schijnt ze zich er al op te verheugen.

 10. @Klaas, meerderheid van de geliquideerde criminelen hadden toch een geschiedenis met vechtsporten en niet met Handball, Korfball of ping pongen..

 11. Kijk die foto van die ‘sporters’ met volledig dichtgeslagen ogen.

  Dit was misschien sport 2000 jaar voor Christus, maar als je dit anno 2013 nog sport noemt ben je blijven hangen in het tijdperk van de Neanderthalers.

  Foei.

 12. Mensen mogen in hun vrije tijd doen wat ze willen, en als 2 mensen zich voor hun plezier door elkaar in elkaar willen laten staan krijgen ze van mij daarvoor alle ruimte. Als mensen er uit vrije wil naar gaan kijken, prima hoor.

  Maar ik heb niettemin het recht om het een sport te vinden die in een beschaafde samenleving niet thuishoort.

  Homofilie en vechtsport, allebij niet mijn ding maar als mensen het willen beoefenen laat ze gerust hun gang gaan.

 13. @PG

  Het hele stadion vol, het lijkt alsof je het hebt over het Camp Nou, wordt wakker het is Cruyff Court

 14. Fons graag je cijfers van de relatie tussen de vechtsport en de overvallen. Tuurlijk zullen er foute jongens bij zitten maar dat heb je in elke sport.

  Het gala was goed bezocht en ondanks dat het uitliep leuk georganiseerd. De sfeer mede door de inzet van de organisatie (Edwin Baas?) was top. Nog nooit zoveel nette families inclusief vrouwen en dochters gezellig op de tribunes van een dergelijk gala gezien.

  Het niveau van de hoofdpartij was helaas niet best en de MMAers van zaterdag kunnen zich beter in gaan schrijven voor de K1 partijen. Er liepen zaterdag voldoende kickbokstalenten rond! Heb in ieder geval 2 mooie partijen gezien.

 15. Fons: jouw reactie slaat echt nergens op, artikel gaat over een sportman van Curacao die zijn titel in een zwaar gevecht heeft verloren en niet over een crimineel met een strafblad die een vechtsport beoefend. Volgens mij heb je te weinig lucht gekregen tijdens je geboorte, slaat echt nergens op die reactie van je.

  Hessel: wel raar dat als de sport volgens jouw niet populair is het hele stadion afgeladen was….

 16. Het is bekend dat onder dit soort vechters nogal wat strafbladbezitters zitten.

  Badr Hari is het meest recente voorbeeld, maar in het verleden onder andere ook Regilio Tuur.

  Vreemd dat de sportscholen dat catagorisch ontkennen, terwijl de cijfers toch voor zich spreken. En het is toch ook logisch, iemand zie zich bezig houdt met gewelddadige overvallen zal in zijn vrije tijd niet gaan badmintonnen.

 17. Haters are gonna hate because that is what they do.

  Ik wacht op de gebruikelijke de denigrerende, neerbuigende reacties in drie, twee, een.

 18. Echt een sport voor proleten.

  Gelukkig dat de sport hier op het eiland niet erg populair is.