kj hoops basketbal trotters1 schelpwijkCURAÇAO – In de playoffs van het KJ Hoops Tournament is Willemstad Warriors zaterdag op voorsprong gekomen tegen de Schelpwijk Leprechauns: 73-57. De Gators versloegen de Jongbloed Nets nipt met 52-46 en staan daarmee ook op 1-0. De series duren maximaal drie duels.

Miron Meulens haalde uit namens Warriors 1 en maakte 33 punten. Sharif Sprockel nam zestien rebounds voor zijn rekening en Jayson Persaud verzorgde vijf steals. Ardley Jansen was een belangrijke schakel bij de Schelpwijk Leprechauns met 22 punten, zestien rebounds en drie steals.

Gators-Nets
De Gators hadden in Irving Thodé hun topscorer met twintig punten. De Nets werden lang overeind gehouden door Rajiv Gonet (zeventien punten, twaalf rebounds) maar hij kon de nederlaag niet voorkomen.

Programma
Woensdag staan de tweede wedstrijden van beide series op het programma. Om 19.00 nemen de Gators het op tegen de Nets. Om 21.00 is de tip-off van Warriors 1-Leprechauns gepland. De wedstrijden in de Errol Rooi-zaal op het SDK-complex zijn gratis toegankelijk.

www.versgeperst.com