Wladimir Coco BalentienCURAÇAO – Honkballer Wladimir ‘Coco’ Balentien is vandaag warm onthaald op zijn geboorte-eiland. In de aankomsthal op het vliegveld werd Balentien opgewacht door een menigte. Aansluitend volgde een urenlange parade die eindigde in de buurt waar hij vandaan kwam. 

Op de Arowakenweg viel Coco een speciaal eerbetoon te beurt. De straatnaam werd officieel veranderd in Kaya Coco Balentien. De festiviteiten eindigden met een huldiging in Chirino Ballpark. Een volgepakt ballpark had urenlang gewacht op de powerhitter toen het feestvarken zelf verscheen. Na diverse toespraken was het tijd voor het muzikale gedeelte. Balentien verraste door de tumba ter ere van hemzelf uit volle borst mee te zingen. Afsluiter van de avond was een vuurwerkshow. Toeschouwers en omwonenden hadden speciaal voor de gelegenheid 3D-brilletjes uitgereikt gekregen waardoor het schouwspel een lsd-effect meekreeg.

coco op hato

Baseball Week
Balentien is bepaald niet de enige profhonkballer die deze week naar het eiland komt. Vanwege de Curaçao Baseball Week zijn onder meer Andruw Jones (ex-Atlanta Braves, Rakuten Eagles) en Jonathan Schoop (Baltimore Orioles) aangekomen. In hun kielzog komen meerdere profspelers en -coaches van de Koninkrijksselectie deze kant op. Een groot deel ervan was vanavond al aanwezig.

wladimir balentien coco hato

vuurwerk voor Coco Balentien

2 reacties op “Warm onthaal Coco Balentien”

  1. Jammer dat hij ook met een Gerrit Schotte op de foto gaat

  2. Aan de redactie: Wat is een LSD effect ?
    Ben erg benieuwd, want volgens mij is LSD een drug waar je wel hele speciale effecten van krijgt als je het neemt…