aqualectra centor dominguito thumbCURAÇAO – Aqualectra heeft landskampioen Centro Dominguito deze week in het zonnetje gezet. De voetbalselectie, sinds 2006 gesteund door het nutsbedrijf, is ontvangen bij de shirtsponsor. Daar werden ze uitgebreid gefeliciteerd met het pas behaalde kampioenschap.

aqualectra centro dominguito mediumNa de titel van vorig jaar was Centro Dominguito dit jaar de gedoodverfde favoriet voor de eindzege in de Liga MCB. In de finale won Centro Dominguito met 2-1 van Centor Barber. Ivanny Calvenhoven en Luidjino Hoyer maakten de doelpunten tegen de club uit Bandabou. Het is het tweede kampioenschap op een rij voor de roodzwarte brigade van coach Ingemar Pieternella.

aqualectra centro dominguito groot

4 reacties op “Sponsor Aqualectra eert kampioen Centro Dominguito”

 1. @yoshi

  ..stuk of 20 voetballers die in het buitenland spelen??? Welke???
  Het zijn allemaal Nederlandse voetballers. Ze zijn daar geboren of hebben hun voetbal opleiding op heel jongere leeftijd daar gevolgd. Toen Vurnon Anita 8 jaar oud was liep hij een jaar rond bij FC Willemstad. Je moet niet proberen informatie te manipuleren. Alleen Sontje Hooi en Felomina zijn op wat latere leeftijd in Nederland terecht gekomen bij respectievelijk NAC en FC Den Bosch A1, maar die zijn duidelijk een natuur talenten.

 2. @ sponsor grandi gordo
  @ berguensa total

  Ik hoor altijd in reacties dat de overheid moet sponsoren en sport moet ondersteunen.
  Doet de overheid een keer iets voor sport, is het ook niet goed.
  Voetbal is op Curacao weliswaar niet zo groot als in Nederland,
  maar er zijn alsnog een stuk of 20 voetballers die in het buitenland spelen.
  Op een bevolking van 150.000 man is dat zo slecht nog niet.
  De bekendste is natuurlijk vurnon anita, die tot zijn 14e bij fc willemstad speelde.

 3. Sponsoring van Aqualectra (een monopolistische staatsbedrijf die geen advertenties hoeft te zetten om klanten te krijgen…) is een middel van de directie om de vakbond leiders van aqualectra indirect geld door te sturen om zich anders op te stellen tegen het beleid van het bedrijf. http://www.youtube.com/watch?v=gn1a-P2nMrw vanaf Min. 16.12

 4. Laat Aqualectra eens wat aan hun gigantische lekverliezen doen in plaats van zich met deze ongein bezig te houden.

  Aqualectra betaalt de hoogste salarissen van dit eiland, en je ziet op de foto dan ook mannen die tot tien keer modaal verdienen zich bezig houden me club Bal op het Dak 7.

  En wij blijven vrolijk de hoogste utitliteitstarieven ter wereld betalen.