• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Foto Novum: Miami HeatCURAÇAO – NBA-kampioen Miami Heat is het nieuwe seizoen wisselvallig begonnen. Won de ploeg dinsdagavond nog overtuigend met 107-95 tegen de Chicago Bulls, gisteren waren de Philadelphia 76ers verrassend te sterk: 114-110. Dwyane Wade bleef aan de kant met een pijnlijke knie.

LeBron James maakte tegen Philadelphia 25 punten en gaf dertien assists. Rookie Michael Carter-Williams (Philadelphia) was het gesprek van de avond met 22 punten en twaalf assists bij zijn debuut als prof.

Los Angeles
Meer verrassingen kwamen uit Los Angeles. De Lakers versloegen dinsdag hun stadgenoten van de Clippers. Vooraf had Lakers-icoon Magic Johnson nog gewaarschuwd dat het seizoen voor Lakers-fans nog weleens lang kon duren, dus de zege op de Clippers was een morele opsteker. Een dag later zetten de Golden State Warriors de Lakers echter weer met beide benen op de grond. In een 125-94 overwinning maakte Klay Thompson 38 punten voor de Warriors.

Dwight Howard
De Houston Rockets hadden direct plezier van topaankoop Dwight Howard in de 96-83 zege op de Charlotte Bobcats. De center, overgekomen van de Los Angeles Lakers, was goed voor 26 rebounds. James Harden maakte 21 punten voor Houston. Hardens oude ploeg Oklahoma City Thunder ging voortvarend van start tegen de Utah Jazz. In de 101-89 uitzege tekende Kevin Durant voor 42 punten.

www.versgeperst.com