• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

WK voetbal world cup thumb CURAÇAO – De FIFA World Cup Tour doet morgen Curaçao aan. Het bezoek van een heus Coca Cola/FIFA-vliegtuig en de wereldbeker valt toevallig samen met het 75-jarig bestaan van de frisdrankgigant. Radio Hoyer 2 wijdde er een reportage aan.

De wereldtournee van de trofee is bedoeld om nu al belangstelling te wekken voor het WK voetbal volgend jaar. De afgelopen maanden konden coladrinkers op Curaçao flesdoppen sparen om zo met de wereldbeker op de foto te kunnen. De mascotte Fuleco laat zich ook zien als klanten, speciale gasten en personeelsleden van Coca-Cola de wereldcup gaan bekijken.

Welkom
’s Ochtends wordt het Coca Cola/FIFA-vliegtuig verwelkomd door minister-president Ivar Asjes en andere hoogwaardigheidsbekleders. Aan boord zijn naast de wereldbeker, mensen van Coca Cola Corporate en FIFA-medewerkers die ook de hele dag op het eiland blijven.

Marketing-manager Myrthe Verhulst legt in gesprek met Rick Hart uit wat zich in het vliegtuig bevindt

3 reacties op “FIFA World Cup Tour morgen op Curaçao”

  1. “Wereld-nieuws: FIFA World Cup gestolen op Curacao door 3 mannen verkleed als zwarte Piet”. Het zou me niet verbazen.

  2. Het wordt pas leuk, als Curacao die cup wint en Palm naar Brazilie moet.

  3. Ik zorg ervoor dat ik de laatste ben die met de beker op de foto gaat. De volgende Nederlander die hem vasthoudt is dan Robin van Persie na de WK finale van 2014.