Hockeybond vindt nieuwe hoofdsponsorCURAÇAO – Hockeyers en -beginners kunnen zondag hun lol op tijdens het jaarlijkse openingstoernooi. Op het veld van CVV Willemstad kunnen dummies die nooit een stick hebben vastgehouden proberen om de bal te raken. Het hockeyseizoen is eigenlijk al begonnen, maar van een feestje kwam het tot zover niet.

Een van de speerpunten van hockeyend Curaçao is om hockey zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Victorine Stille, lid van het organiserend comité: ‘Met dit openingstoernooi willen we dat graag uitdragen, vandaar het thema Hockeyen voor Dummies – Het Beunhazentoernooi.’ Het toernooi wil de trend voortzetten dat ook niet-hockeyers zich opgeven voor dergelijke evenementen, zodat iedereen kan kennismaken met de sport. ‘Bij een eerder hockeytoernooi dit jaar schreef zich al een compleet voetbalteam en rugbyteam in om mee te doen. Daarnaast is er een aantal voetballers dat enthousiast meetraint met de hockeytraining iedere dinsdag. Iedereen is van harte welkom zich op te geven voor het toernooi, individueel of in teamverband’, aldus Victorine Stille.

Informatie
Het toernooi vindt zondag plaats op het veld van CVV Willemstad. De duur is van 13.00 tot 22.00 uur. Tot de dag van het toernooi kun je je inschrijven voor het toernooi via vrotoernooi@gmail.com, op de dag zelf kun je je aanmelden bij de inschrijvingstafel op CVV Willemstad vanaf 12.00 uur. Kosten zijn 35 gulden per persoon. Dat is inclusief lunch en diner, drankjes en een teamshirt. Geen oppas voor die dag? Voor kinderen zijn er spelletjes te doen en ook is er een heuse bouncer.

1 reactie op “Hockeyen voor dummies op het Beunhazentoernooi”

  1. Ik hoop dat de YDK ook mee zal doen!