Curacao Sport - BasketballCURAÇAO – In het KJ Hoops Tournament zijn afgelopen weekeinde vier wedstrijden gespeeld. Koploper Willemstad Warriors 1 boekte een overwinning in een zeer eenzijdige wedstrijd. Winst was er ook voor Janwe Spartacus, de Montaña Spartans en de Schelpwijk Leprechauns.

Warriors 1 hoefde zich vrijdag niet bovenmatig in te spannnen voor de elfde zege op rij. Tegen de Curaçao Vikings werd het 77-14. Sharif Sprockel maakte twintig punten, ploegmaat Fabio Weeks pakte veertien rebounds. Janwe Spartacus versloeg Curaçao Trotters 1 met 81-59. Gideon Wout was de grote man bij Janwe met veertien punten, negen assists en drie steals. Niels Liberia pakte elf rebounds. Voor de Trotters pakte Gerald Daantje met elf punten en tien rebounds een double-double mee.

Zaterdag
De Montaña Spartans trokken zaterdag aan het langste eind tegen de Sithoc Capitals: 81-59. Shurelton Hanley blonk uit voor de winnaars met vijftien punten en zestien rebounds. Ook de Schelpwijk Leprechauns sloten hun partij winnend af. Willemstad Warriors 2 ging met 71-64 tenonder. Clarence Pieters maakte vijftien punten voor Schelpwijk, Yasser Cova maakte er achttien voor Warriors 2.

www.versgeperst.com