Errol Zimmerman CURAÇAO – In Nederland zijn de afgelopen dagen een aantal Curaçaose kickboksers succesvol geweest in hun partijen. In Chicago stond Errol Zimmerman namens het eiland tegenover Hesdy Gerges. De Curaçaoënaar won op technisch knock-out van de ex-wereldtitelhouder in het zwaargewicht.

Zimmerman bezorgde zijn opponent een knock-down in de eerste ronde en bracht hem aan het einde van dezelfde ronde flink in het nauw met een stotenregen terwijl Gerges tegen de touwen stond. De tweede ronde ging redelijk gelijk op, maar in de derde was het laatste woord aan. Al na twaalf seconden mepte Zimmerman de Egyptenaar tegen de rond voor de tweede knock-down. Na de verplichte acht tellen rust herhaalde Zimmerman het kunststukje, waarop de scheidsrechter het gevecht stopte.

Overig
Tisha Balentien veroverde de Queens Cup Boxing in het Duitse Stralsund. Ze won in de finale van haar Duitse tegenstander Marie Maciejewski. Kickbokser Clayton Henriquez won van Ramon Niamat. Kristen St. Jago won haar partij van Marieke Benschop.

Het gevecht tussen Zimmerman en Gerges

www.versgeperst.com