• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  Foto ANP: BasketbalCURAÇAO – In de strijd om de KJ Hoops-trofee hebben zijn afgelopen dagen meerdere wedstrijden gespeeld. Willemstad Warriors 1 boekte tweemaal een overwinning. De ploeg bleef daarmee acht wedstrijden ongeslagen en is koploper in het klassement.

  Warriors 1 won donderdagavond met 68-43 van Willemstad Warriors 2. Zaterdag wonnen ze met 82-55 van de Sithoc Capitals. Jhurney Jonge maakte zestien punten en Sharif Sprockel pakte elf rebounds. De Sithoc Capitals wonnen donderdag met 76-37 van Curaçao Trotters 2. Javier Koko werd topscorer voor Sithoc met 22 punten.

  Overige resultaten
  Janwe Spartacus haalde vrijdag uit met een klinkende 94-22 zege op de Curaçao Vikings. Jurjen Josephina maakte daarin 21 punten voor Janwe. Op dezelfde avond versloegen de Jongbloed Nets de Fortuna Brothers met 55-30. Een hoofdrol was weggelegd voor Rajiv Gonet met vijftien punten, vijf assists en zeven steals. Janwe Spartacus speelde een dag na de zege van de Montaña Spartans met 62-54. Leonid Antonia scoorde zeventien punten voor .

  www.versgeperst.com