• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Tija Stanley MMA thumbCURAÇAO – Negen MMA-gevechten waarvan zeven op professioneel niveau, en ook nog eens twee titelgevechten. Dat staat vanavond op het programma op vechtsportevenement A New Era in de International School. Gisteravond zijn de vechters gewogen en zijn de laatste wijzigingen bekendgemaakt.

Rudsel Nicia vervangt de Arubaanse Harmon Girigorie, die aanvankelijk tegen Mohamed Hussein zou aantreden. Uit Venezuela kwam het bericht dat Jhan Zuñiga een enkelblessure heeft opgelopen. Jeremiah Dijkhoff uit Aruba vervangt hem en vecht tegen de Jamaicaan Cleon Bardwell. Derde uitvaller was de Dominicaan Anael Lopez met een voedselvergiftiging. Welton Angelica, een lokale vechter van Team Hussein, treedt op als zijn vervanger in gevecht met Joash Walkins.
Anthony Ignacio vs Oscar Sosa match-up
Beladen face-off
Bij een van de titelgevechten speelt een grote rivaliteit mee . Anthony Ignacio en Oscar Sosa maakten er daarom alvast een beladen face-off van. Beiden stonden schedel aan schedel elkaar weg te drukken met hun voorhoofd. De coach van Ignacio trok zijn vechter naar achteren om zo de confrontatie nog een dagje uit te stellen.

Rematch
Tija ‘The Nuclear Moose’ Stanley uit St. Kitts knokt met Robert McCarthy uit Jamaica om de titel in het middelgewicht. Het betreft een rematch van een eerdere ontmoeting. De heren hebben er zin in, lieten ze weten. Beiden verloren ze dit jaar van Mohamed Hussein, maar rematches tegen hem staan er momenteel nog niet gepland. Een idee wellicht? McCarthy zegt tegenover Versgeperst.com dolgraag zijn eerdere nederlaag recht te willen zetten: “Over het eerste gevecht hoorde ik twee dagen van tevoren, en ik was net in drie verschillende landen geweest dus dat was vrij hectisch. Deze keer zou het gevecht heel anders zijn”. Een ander resultaat ook? McCarthy, veelbetekenend: “Anders, anders, anders. Dat zeg ik overigens met alle respect voor Mohamed.”

Tija Stanley vs robert McCarthy MMA A New Era

Gevechten
– Mohamed Hussein (Curaçao) vs Rudsel Nicia (Aruba)
– Jose Reyes (Aruba) vs Terron Diaz (Trinidad & Tobago)
– Jenco Maduro (Curaçao) vs Jean Marc Howell (Aruba)
– Welton Angelica (Curaçao) vs Joash Walkins (Trinidad & Tobago)
– Tija Stanley (St. Kitts) vs Robert McCarthy (Jamaica) – titelgevecht middelgewicht
– Jeremiah Dijkhoff (Aruba) vs Cleon Bardowell (Jamaica)
– Anthony Ignacio (Aruba) vs Oscar Sosa (Dominicaanse Republiek) – titelgevecht lichtzwaargewicht
– Derrick Emerenciana (Curaçao) vs Shendrick Mauris (Curaçao)
– Grego Scharbaai (Curaçao) vs Eldredzhiñjo Hanse (Curaçao)

www.versgeperst.com