• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Coco Balentien thumbCURAÇAO – Wladimir Balentien, de homerun-koning van Japan, krijgt een warm onthaal op 17 november. De honkballer wordt ontvangen op Hato. Na een lange optocht volgt een knallende afsluiting in het Chirino Ballpark in Trai Seru.

Gianni Francisca PR Komishon Wladimir Baletien- Free Poster Coco BalentienIn het ballpark staat ook een meet & greet gepland. Daar kunnen mensen hun biografie van Balentien door de speler laten signeren. Er worden 5000 gratis exemplaren van het boek verspreid.

Record
Het oude record stond sinds 1964 op naam van Sadaharu Oh met 55 homeruns. Tuffy Rhodes (2001) en Alex Cabrera (2002) evenaarden hem. Balentien brak het record en staat dit jaar inmiddels op 60 homeruns voor de Yakult Swallows.

Wladimir Coco Balentien

13 reacties op “Warm onthaal voor Coco”

 1. Het is Wereldwijd beroemdheid ,dat alle Wereld beroemde Artiesten komt vanuit een Achterstandswijk
  Dus ik zien er geen kwaadheid en ongelovigheid .
  Doordat ik ben een beroemde Klassieke Meester Schilder van Curacao en per ongelukken ben ik ook geboren in een Achterstandswijk en in een andere Achterstandswijk heb ik mijn talent als Klassieke Meester Schilder ontwikkelen en beroemd geworden .
  En als ervaring kan ik u raadgeving dat je leven worden zo intensief van dichter gecontroleerde .
  Want de meeste mensen willen weten heel erg graag van je ,wat is eigenlijk je geheimzinnige spirituele krachten .
  Dat je zo met je talent vooraanstaande is ontwikkelen in je moeilijk levenssituatie

 2. @Bert van Gaasteren, man houd toch op met jou gefrustreerde en jaloerse vooroordelen. Heb die jongen een paar dagen geleden op een curacaose strand gezien en heb geen enkele tattoo op zijn lichaam gezien. Dit in tegenstelling met David Backham.
  Driedelig of 10-delig pak, het is zijn eigen geld en niet van jou!

 3. @Bert, dat zelfde heb ik Wesley Sneider.. onder de tattoos en als de grap bij Boca Gentil tussen hem en Jan smit nog herrinert dan is hij kwa gedrag een tokkie

 4. Een driedelig pak staat voor beschaving.

  Het hebben van tattoos en het niet hebben van tafelmanieren niet.

  Balentien in een driedelig pak ziet er net zo lachwekkend uit als Schotte destijds met in zijn handen een eredoctoraat (al noemde hij het zelf in een interview een eredictoraat, wat natuurlijk een mooie Freudiaanse verspreking is).

 5. @Bert van Gaasteren
  Ik snap de link niet. Die jongen heeft heel hard gewerkt om als proffesional zijn kost te verdienen aan een sport. Wat is er nou in hemelsnaam mis mee dat een jongen uit “achterstandwijk”, profesional in pak, onder de tattoo’s zit. Het is voor sommige mensen nooit goed.
  Zo’n jongen uit de “achterstandswijk” hoort niet in pak en profesional te zijn, volgens jou Bert van Gaasteren?
  Of ligt het aan de tattoo’s? Ik weet het niet/snap het niet..

 6. Ze waren rustig maar nu heeft het reis en daggled virus ook toegeslagen bij de huidige regering..

 7. @Bert van Gaasteren, Jaloers?

  Ik vind het juist een prestatie voor jongeren uit achterstandswijken.

 8. Ik heb het er altijd moeilijk mee om topsporters, die uit achterstandswijken komen en het aan capaciteiten ontbrak om een schooldiploma te halen, ineens in een driedelig pak de beschaving te zien acteren.

  Terwijl er onder dat jasje/dasje voldoende tattoos zitten om 10 jaar lang de printers van een middelgroot kantoor van inkt te voorzien.

 9. Ach ja, Coco wie?

 10. Enkele weken na de tienduizenden guldens kostende snoepreis van Palm naar Coco is Coco dus gewoon op het eiland.

  Dit maakt die snoepreis dus helemaal schandalig. En Rosaria vind het allemaal goed. Of zou hij het te druk hebben met een andere baan zoeken, want bij de volgende verkiezingen wordt natuurlijk keihard met Rosaria en PAIS afgerekend.

 11. 10.000.000 PER DAG !

 12. @Suzuki
  antwoord : dagvergoedingen oftewel zakkenvullen. PAIS-minister, niet vergeten bij de volgende verkiezingen. Dat is de partij van Rosaria, de man van niet meer roken in restaurants etc, maar over de Isla waar voor een equivalent van 10.000.000 (zegge tien miljoen) sigaretten smerige uitstoot plaatsvindt,hult hij zich in stilzwijgen. De opportunist.
  PAR is de minst (maar ook) corrupte partij.

 13. Als hij hier zo snel komt waarom ging die Palm dan helemaal naar JAPAN??