• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

WK voetbal world cup thumb CURAÇAO – Hoofdsponsor van het WK Coca-Cola haalt de Wereldbeker naar Curaçao. De frisdrankfabrikant verzorgt een tournee van de Cup om fans wereldwijd in staat te stellen op de foto te gaan met de beker. Op maandag 1 november kunnen liefhebbers zich laten vereeuwigen met de trofee.

Curaçao is één van de 89 landen waar de trofee tijdens deze derde World Cup Trophy Tour de komende maanden heen gaat. De tour startte op 12 september in Brazilië. Op 1 november komt de trofee aan op vliegveld Hato. Die middag kunnen ruim 1000 voetbalfans in het Santa Barbara Resort de trofee met eigen ogen zien en er ook mee op de foto gaan. De foto kunnen ze meteen meekrijgen.

Wereldbeker
De wereldbeker is een wisseltrofee. Een land dat driemaal wereldkampioen wordt, mag de Cup daarom houden. In 1970 werd Brazilië voor de derde maal wereldkampioen en mocht het de Coupe Jules Rimet definitief meenemen. In 1974 is er een nieuw icoon voor in de plaats gekomen van 36,8 centimeter hoog en 6,1 kilo zwaar, gemaakt van achttienkaraats goud. Wereldvoetbalbond FIFA heeft extreem strenge eisen gesteld aan de beveiliging: de eerste wereldbeker is gestolen en omgesmolten tot goud.

Actie
Om in aanmerking te komen voor toegangskaarten en om aan dit evenement mee te doen moeten consumenten doppen sparen van Coca-Cola en Coke Zero, dat wil zeggen de nieuwe doppen met een goudkleurige top waarop staat gedrukt ‘Proudly Made in Curacao’. Vanaf 14 oktober krijgt je voor elke zes van de doppen die je inlevert bij Coca-Cola aan de Emancipatie Boulevard één toegangskaart voor dit evenement met een maximum van vier stuks per persoon. Wie het eerst komt, die het eerst maalt en op is op. Er zijn tijdzones om het evenement in goede banen te leiden tussen 14.30 en 17.00 uur. Het is dus van groot belang om te letten op de tijdsaanduiding op het ticket. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van Coca-Cola.

FFK CocaCola wereldcup

2 reacties op “Wereldbeker naar Curaçao”

  1. Geachte , Arend Harms
    Het is heel erg gemakkelijk en simpel om in eerste ontmoeting slechter denken van iemand , dan de goede kant van die persoon denken

  2. Nos kultura kennende is die beker al gestolen voordat hij van het vliegveld af is.