• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

MMA thumbCURAÇAO – Op een persconferentie is gisteravond MMA-evenement A New Era aangekondigd. Organisator International Cage Warriors (ICW) organiseert het eerste 100 procent MMA-evenement op het eiland in een heuse gevechtskooi. Er staan twee titelgevechten op stapel.

Anthony Ignacio (Aruba) komt uit tegen Oscar ‘Hierro’ Sosa (Dominicaanse Republiek) in een titelgevecht om het halfzwaargewicht. Uit Jamaica komt Robert McCarthy voor een gevecht met Tija Stanley uit St. Kitts. Inzet in deze match is de titel in het middengewicht. Beiden vochten al eens eerder op het eiland, en dolven het onderspit tegen lokale vechtjas Mohamed Hussein. Ook die is van de partij, en knokt tegen de Arubaan Harmon Girigorie. In totaal vinden er negen partijen plaats.

Curaçaoënaars
Behalve Hussein komen er nog vijf andere Curaçaoënaars in actie. Dat zijn Derrick Emerenciana, Shendrick Mauris, Grego Scharbaai, Eldredzhiñjo Hanse en Jenco Maduro. Emerenciana en Mauris knokken tegen elkaar, evenals Scharbaai en Hanse. Jenco Maduro krijgt een Arubaanse opponent tegenover zich in de persoon van Jean Marc Howell. DJ NRG verzorgt de halftime-act.

Voorverkoop
Tickets zijn te koop bij Mensing’s Caminada, Bruna, Rio Lounge en Beep Beep. Prijzen variëren tussen de 35 en 150 gulden. Voor 35 of 45 gulden zijn er ‘general’ of ‘general plus’ seats beschikbaar. Cage side, het MMA-equivalent van ring side, kost 75 gulden. VIP-plaatsen gaan van de hand voor 150 gulden.

www.versgeperst.com