Andrelton Simmons Foto: Cliff WelchCURAÇAO – Honkballer Andrelton Simmons kende gisteren een ongelukkige avond. De korte stop van de Atlanta Braves ‘besliste’ de eerste wedstrijd tegen de Washington Nationals in het nadeel van de Braves door een veldfout. Simmons had daarvoor het op een na hoogste fielding percentage van de Major League Baseball (MLB). 

Washington won met 6-5, maar stond in de negende inning twee runs achter. Een grondbal van Denard Span verdween tussen de benen van Simmons, waardoor de Nationals een beslissende voorsprong namen. Simmons sloeg verder twee hits en was betrokken bij drie dubbelspelen. De tweede wedstrijd tegen Washington eindigde in een 4-0 zege voor de hoofdstedelingen.

Roger Bernadina
Bij de Philadelphia Phillies kwam Roger Bernadina korte tijd uit in het rechtsveld. De ploeg boekte een 6-4 thuiszege op de Miami Marlins.

Broedertwist
Didi Gregorius stond met de Arizona Diamondbacks tegenover de Los Angeles Dodgers. In Phoenix werd het 3-9 voor Los Angeles, niet in de laatste plaats omdat Kenley Jansen de negende inning voor zijn rekening nam bij de Dodgers. De Curaçaose closer stond geen hits toe. Gregorius kwam niet tot een honkslag.

Xander Bogaerts
De Texas Rangers wonnen zonder Jurickson Profar met 7-1 van de Tampa Bay Rays. Dat was in het voordeel van de Boston Red Sox, die nog drie zeges nodig hebben om de American League East te winnen. Boston ging gisteren met 2-3 onderuit tegen de Baltimore Orioles. Xander Bogaerts uit Aruba sloeg een punt binnen voor Boston. Het twintigjarige talent speelde op het derde honk.

4 reacties op “Ongelukkige avond voor Andrelton Simmons”

 1. Deze site wordt voornammelijk gelezen door blanke Nederlanders en zwarte Hollanders…. De reacties liegen er niet om…. De zwarte Hollanders hebben zich goed ingeburgerd met hun handelaren. Er is haast geen onderscheid te maken tussen deze twee groepen.

  Behalve klagen zijn het ook de beste ministers, beste opiniepeilers, beste onderschatters enz… Je zal zelden een positieve reactie zien als het gaat om het eiland of eilandbewoners. Het is kort om de bocht om te zeggen Ga terug naar je eigen land of reageer op je eigen regionale blad. Maar het is wel duidelijk om te zeggen, als je niets positiefs kan melden over het eiland of eilandbewoners, reageer dan niet of ga op Brionplein hardop schreeuwen wat je van het eiland of eilandbewoners vindt.

  gegadigden?????????

  Laat maar horen en laat je vooral zien. Dit is je kans…..

 2. Niet wanhopen, Simmons, breek even een recordje (al is het het record hotdogs eten bij de plaatselijke diner) en minister Palm komt je eren.

 3. Niet getreurd hoor Simmons, Palm komt op zijn terugreis uit Japan langs om je te troosten !

 4. Maakt helemaal niets uit.
  Binnenkort komt de minister met een grote delegatie op bezoek.
  Vliegt direct door vanuit Japan.