• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ivar asjesCURAÇAO – Premier Ivar Asjes heeft homerun-koning Wladimir ‘Coco’ Balentien namens de regering gefeliciteerd met zijn record. Gisteren verbrak de Curaçaoënaar het Japanse homerun-record. Het record was al 49 jaar oud, en is daarna twee keer geëvenaard maar tot gisteren niet verbroken.

De Yakult Swallows-speler sloeg twee homeruns tegen Hanshin, respectievelijk zijn 56ste en 57ste. ‘Coco’, een bijnaam die hij dankt aan de vorm van zijn schedel, vestigde daarmee een nieuw Japans record.

Geld vrijgemaakt
Asjes laat weten blij te zijn de het eiland mede door Balentiens record op de internationale kaart is gezet als honkbalnatie. Hij noemt Balentien ‘een voorbeeld van toewijding en doorzettingsvermogen’. De regering meldt tevens dat in de komende drie jaar ook 14 miljoen gulden vrijgemaakt wordt om sportfaciliteiten te repareren, renoveren of te bouwen.

5 reacties op “‘Coco voorbeeld van toewijding en doorzettingsvermogen’”

 1. @Henk van Aerde bij mijn weten was het plan toendertijd door den Hern Helmin Wiels Him Selbst die het voorstel heeft geopperd om het landhuis zuurzak ter beschikking te stellen als dienstwoning voor Gerrit de Raaf en naar mijn inziens een onzichtbare adderstreek van Wiels om Gerrit de Raaf nog meer als populistisch figuur uit zijn trukendoos te laten springen,en inderdaad Gerrit de Raaf trapte er direct in met zijn renovatie aankondeging van landhuis zuurzak.Het is maar goed dat dit voorstel niet door is gegaan,daar dit ons “belastingbetaler”miljoenen had gekost aan renovatie en aangezien als Gerrit er zijn interk had genomen hij er nog lang niet uit was geweest,met pathologische leugens had hij zich weten te handhaven en daar te blijven wonen (het is geen Fòrti).

  Wat betreft steeds meer respect voor Jasjes daar heb ik zo mijn bedenkingen over,laat ik het verleden maar ff rusten en over het over het heden hebben,Aanpakken illegale loterijen ??.180% omdraai wat betreft de status PS tegen over Nederland. En nu weer bouw corruptie Fòrti door MFK “lees Gerrit de Raaf”.eenieder met een beetje verstand weet dat de bouwwereld voor 85% van corruptie in elkaar hangt en dat weet de regering die nu zit ook terdegen.Het is dan ook een bekend feit bij ingewijde wanneer er een onderzoek word ingezet naar corruptie bij bepaald bouwproject er direct een lijnenspel is vanaf de Top tot aan werkvloer.Deze corruptie is heel makkelijk te ontdekken maar word stil gehouden omdat iedereen er baat bij heeft,de een miljoenen de andere tonnen dan krijg je de duizendjes hierna de hondertjes,corruptie in guldens bestaat niet.Met andere woorden waar is Asjes mee bezig!.Nug gewoon het “onbekende onder de tafel contract tussen Shelling (BWC) en Gerrit de Raaf & co b.v. proberen te ontbinden, en door Jasjes&co b.v. over te nemen met die verstande het bouwspel in eigen hand te hebben.Deze contract ontbinding zaak kan nog wel eens heel moeilijk worden wanneer Asjes niet gegrond kan aantonen dat er corruptie in het spel is, of er zal een klokkenluider moeten komen die van de hoed en de rand weet van dit project, maar vind die maar na al die dode getuigen de laaste tijd op het eiland!

 2. Ik begin steeds meer respect voor Asjes te krijgen, die vooralsnog de strijd van Helmin Wiels tegen de corruptie voortzet. Zoals nu tegen de dubieuze bouwvriendjes van Schotte, en het plan van Gerrit Schotte om landhuis Zuurzak als dienstwoning van de premier (let wel, dat was destijd hij zelf!) te bestemmen.

  Want onze ex premier is mas serka di bo, maar niet zo serka dat hij bij bo wilt wonen, nee Schotte wilde een landhuis voor hemzelf.

 3. Hiep, hiep, hoera. God zegen je Balentien, ik hoop dat je het goede voorbeeld blijft geven aan onze kinderen en aan ons zelfs. Dank U Wel.

 4. Het verbaast mij niets dat een Curacaoenaar dit record heeft verbroken.

  Bij mij op kantoor doen alle collega’s dagelijks om 16.55 uur een homerun.

 5. Opportunist Schotte, die niet weet hoe snel hij Ramsay Soemanta kan bereiken om met Balentie op de foto te gaan, wil nu al een straat naar Coco Balentien noemen.

  En dat terwijl je weet dat in een vroeg stadium niet kan. Stel dat we, in navolging van Schotte, een straat naar Andruw Jones genoemd hadden. Dan was vorig jaar bekend geworden dat hij alcoholist is, zijn vrouw mishandelt en naar sexclubs gaat. Maar op Curacao was dan wel een straat naar hem genoemd.