wandelschoenenCURAÇAO – De Curaçao Footprint Foundation (CFF) organiseert in de vroege ochtend van zaterdag een wandeltocht. Die leidt via de Vaerssenbaai langs de kustlijn van Malpais. Via een smal pad gaan de wandelaars het kalkpad op.

Van daaruit is er een mooi uitzicht over de Malpaisomgeving en de indrukwekkende kustlijn. Het pad brengt de deelnemers naar Boka Unico, een klein pittoresk baaitje aan het eind van een diepe rooi. Door Rooi Kenepa gaat de tocht naar Hoffi Malpais. Onderweg is er extra aandacht besteden voor verschillende planten.

Verdere informatie
Parkeren bij Vaersenbaai. Het vertrek is om 07.00 uur. De wandeltocht, die ongeveer drie uur duurt, kost 20 gulden. Die prijs is inclusief vers fruit, drinken en 6 procent OB. Belangrijk is om stevig schoeisel, een pet, water en zonnebrandlotion mee te nemen. De wandeling is op eigen risico.

3 reacties op “Ochtendwandeling door natuur Vaerssenbaai”

  1. Bijdehand 🙂

    En even serieus: pas op voor voorbij razende Nelsons dos Santossen.

  2. Beste Doraja,

    Ik zou iets minder lang gaan in verband met de hoeveelheid water en zonnebrandlotion die je mee zou moeten nemen als je 12 dagen gaat wandelen daar..

  3. lijkt mij geweldig zo’n ochtendwandeling vanaf de vaersenbaai. Is dat ook mogelijk in de periode 17 oktober tot 28 oktober.