• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - BasketballCURAÇAO – Willemstad Warriors 1 is er in het KJ Hoops Tournament in geslaagd om de Seru Brothers te verslaan. In de Errol Rooi-zaal werd het 75-57. Jhurney Jonge scoorde twintig punten voor Willemstad. Sharif Sprockel pakte elf rebounds en gaf vijf assists.

De Curaçao Vikings waren geen partij voor de Montaña Spartans: 23-106. Die dominantie was terug te zien in de individuele prestaties van de Spartans. John Fortuna maakte 24 punten, Rashim Henriquez pakte twintig rebounds en Raygel Kierindongo noteerde liefst twaalf steals.

Capitals
De Steenwijk Rockets verloren reglementair met 0-20 van Janwé Spartacus. De onderlinge confrontaties tussen Curaçao Trotters 1 en 2 eindigde in een 75-52 zege voor team 1. De Sithoc Capitals wonnen met 57-39 van de Schelpwijk Leprechauns. Xendrich Arnaud presteerde top voor Schelpwijk (zestien punten, veertien rebounds, vier steaks) maar kon een nederlaag niet afwenden. Voor de Capitals maakte Damon Mitchel 21 punten. Cameron Cooper voegde elf rebounds, vijf assists en drie steals toe.

Gators
De Curaçao Gators boekten een 49-39 overwinning op de Seru Brothers. Irving Thodé maakte dertien punten en pakte twaalf rebounds voor de Gators. Axel Margaritha (Seru) tekende voor vijftien punten en 21 rebounds. De Jongbloed Nets versloegen tenslotte de Willemstad Warriors 2 met 75-55. Rogeny Cijntje maakte 20 punten voor Jongbloed.

www.versgeperst.com