• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

SUBT-Hubentut FortunaCURAÇAO – Klupp verzorgt de komende zes jaar de kleding van voetbalclub SUBT uit Kintjan. Op dit moment is Klupp ook de leverancier van FC Groningen. In de verte doen de SUBT-shirts denken aan die van de Argentijnse Boca Juniors, waar onder meer Diego Maradona ooit furore maakte.

De nieuwe shirts refereren echter naar de clubhistorie en naar Curaçao. Zo staat op de kraag een verwijzing naar de oprichting van de club. Ook is het shirt voorzien van de vlag van Curaçao die op de boord een plek heeft gekregen. Naast het traditionele blauwe thuisshirt draagt het eerste elftal in uitwedstrijden een wit tenue, een verwijzing naar de shirts waarmee de Trappers, de voorloper van SUBT, in 1925 rondliepen op het voetbalveld.

Professionaliseren
Volgens voorzitter Ebell Scharbaai past deze ontwikkeling goed in de renovatie van de club die een tijd geleden is ingezet. “Het laat zien dat SUBT bezig is zich verder te professionaliseren. De leden moeten zo optimaal mogelijk worden klaargestoomd voor een sportieve en maatschappelijke carrière. Daar hoort professionele kleding bij. Wij zijn verheugd dat Klupp ons hierbij de komende jaren wil helpen met zeer betaalbare kleding op maat gemaakt naar de wensen van SUBT.”

‘Klupps’
Henk van der Horst, directeur van Klupp, is blij dat ook SUBT toetreedt tot de ‘Klupps’. “We zijn met het merk Klupp nu zes jaar op de markt en hebben vooral in Nederland een enorme groei doorgemaakt. Langzaam aan zijn we nu ook stappen aan het maken in de Verenigde Staten. Dat wij nu SUBT toe kunnen voegen aan onze Klupp-familie doet ons heel goed. Het is fantastisch dat we een vooraanstaande club als SUBT als partner mogen begroeten”. De shirts komen zowel op Curaçao als in Nederland beschikbaar voor de verkoop.

SUBT - thuisshirt (front back)

www.versgeperst.com