verskortje_sport (1)CURAÇAO – De lichtgeblesseerde Churandy Martina is in Moskou zevende geworden in de WK-finale van de 200 meter sprint. De Curaçaoënaar liep in baan 1 een tijd van 20,35 seconden. Usain Bolt bewees nog steeds de snelste te zijn met 19,66. Darren Weir (19,79) en Curtis Mitchell (20,04) behaalden de overige podiumplaatsen.

3 reacties op “Churandy Martina zevende op 200 meter, Bolt wint”

  1. Iemand die als eerste eindigt heeft onze steun en woorden van lof niet nodig. Iemand die met pijn en moeite, met doorzettingsvermogen en met wilskracht toch niet in de prijzen valt, die verdient dubbel en dwars ons respect, onze waardering en onze steun. Churandy, ik sta achter je, in voor en tegenspoed. Forsa i pabien.

  2. ff voor zijn op azijnzeikers als @Maggie blokjes. 1e baan is de slechtse die je kan krijgen helemaal met een blesure,Churandy je hebt je best gedaan volgende keer beter.

  3. Ik zat er dus naast met mijn voorspelling van een 6e plaats bij het nieuwsbericht over de finaleplaats van Martina op Versgeperst.

    Churandy deed het zelfs nog slechter met een 7e plaats.

    Ik denk dat ons Olympisch Comite de reis en verblijfkosten van Churandy Martina kan besparen door hem niet uit te zenden naar de Olympische Spelen van Brazilie.