• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

HonkbalCURAÇAO – In de Major League Baseball (MLB) heeft Kenley Jansen gisteravond zijn zestiende save van het seizoen geboekt. De Curaçaose closer van de Los Angeles Dodgers gooide in de negende inning drie man op rij uit, waarvan twee met een strikeout. Los Angeles won met 3-0 in Chicago van de Cubs. 

Een andere Curaçaoënaar won ook met 3-0. Roger Bernadina speelde vanaf de zesde inning als rechtsvelder voor de Washington Nationals, die een uitzege aantekenden tegen de Milwaukee Brewers. Andrelton Simmons won met de Atlanta Braves met 5-4 van de Philadelphia Phillies. Hij sloeg een tweehonkslag, en scoorde eenmaal op een single van Freddie Freeman. Jurickson Profar speelde als derde honkman voor de Texas Rangers. De uitwedstrijd van Texas tegen de Oakland Athletics ging met 2-4 verloren. Profar sloeg daarin een hit. Didi Gregorius kwam niet in actie in de 5-2 nederlaag van de Arizona Diamondbacks tegen de Boston Red Sox.

Yankees
De New York Yankees wonnen met 3-0 van de San Diego Padres. Curtis Granderson sloeg Alfonso Soriano en zichzelf over de thuisplaat met een homerun in de zevende inning. Op een single van Jayson Nix bepaalde diezelfde Granderson de eindstand op 3-0. Mariano Rivera gooide de wedstrijd uit voor de Yanks. Het was al de 35ste save voor ‘Mr. Sandman’. Slecht was er ook voor de Bronx Bombers. Sterspeler Alex Rodrigues dreigt tot en met het seizoen van 2014 geschorst te worden wegens vermeend dopinggebruik, zo melden diverse Amerikaanse media. Voor de 38-jarige ‘A-Rod’ zou dat vermoedelijk het einde van zijn loopbaan betekenen.

www.versgeperst.com