• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Andrelton Simmons (Braves) NovumCURAÇAO – Andrelton Simmons heeft gisteravond zijn elfde homerun van het seizoen geslagen voor de Atlanta Braves. In New York wonnen Simmons en de zijnen met 8-2 van de Mets. De Curaçaoënaar was ook verdedigend op dreef: Simmons was betrokken bij drie doubleplays.

Ondanks de zege stonden de gezichten bij de Braves somber na afloop. Werper Tim Hudson raakte lelijk geblesseerd aan zijn enkel toen hij een uit maakte op het eerste honk. Hij werd daarbij geraakt door een honkloper en is naar verwachting de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Kenley Jansen
Closer Kenley Jansen, in dienst van de Los Angeles Dodgers, gooide de tiende en laatste inning in Toronto. Daar versloegen de Dodgers de plaatselijke Blue Jays met 8-3. De Curaçaoënaar boekte een zogeheten ‘1-2-3-inning’, waarin hij drie slagmensen op rij uitschakelde. De Dodgers boekten voor het eerst sinds 1955 tien uitoverwinningen op rij. Destijds speelden de Dodgers nog in Brooklyn.

Didi Gregorius
De Arizona Diamondbacks, waar Didi Gregorius de korte stop is, verloren na verlenging van de Chicago Cubs. In twaalf innings trokken de Cubs met 6-7 aan het langste eind. Gregorius kwam niet verder dan een dubbelspel en een veldfout. Dat laaste bleef overigens zonder gevolgen voor de stand.

Geen speeltijd
Roger Bernadina kwam niet in actie voor zijn club. De Washington Nationals verloren thuis met 2-4 van de Pittsburgh Pirates en zakken daarmee ver weg. Van de laatste dertien wedstrijden gingen er elf verloren. De Texas Rangers, waar Jurickson Profar de laatste weken speeltijd kreeg, wonnen voor eigen publiek met 3-1 van de New York Yankees. Profar had daar echter geen aandeel in.

www.versgeperst.com