• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Andrelton Simmons  Foto: Cliff WelchCURAÇAO – Andrelton Simmons heeft gisteren ondanks een homerun niet kunnen voorkomen dat de Atlanta Braves gisteravond verloren. In het Newyorkse Citifield waren de New York Mets met 4-1 de meerdere. De korte stop uit Curaçao sloeg toe in de eerste inning en ramde de bal in het linksveld over de hekken.

Ook andere Curaçaoënaars kwamen gisteravond in actie. Kenley Jansen sleepte zijn twaalde save van het seizoen binnen. Zijn Los Angeles Dodgers wonnen in Toronto met 10-9 van de Blue Jays. Jansen gaf in de laatste inning op de heuvel twee hits en een run weg, maar stelde de zege veilig. Korte stop met Curaçaose wortels Didi Gregorius droeg een run bij aan de overwinning van zijn ploeg. De Arizona Diamondbacks wonnen thuis met 10-4 van de Chicago Cubs.

Jurickson Profar
Curaçaoënaar Jurickson Profar leed een nipte nederlaag met de Texas Rangers. In eigen stadion verloren de Rangers met 5-4 van de New York Yankees. In de zesde inning bogen de Rangers een 0-3 achterstand om in een 4-3 voorsprong. Yankees-korte stop Eduardo Nunez bracht de teams op gelijke hoogte met een triple omdat Vernon Wells zo de 4-4 kon maken. Even later bepaalde Nunez de score in het voordeel van de Bronx Bombers: 5-4.

Doping
De meest besproken Yankee stond echter niet op het veld. Yanks-vedette Alex Rodriguez (37) is verwikkeld in een dopingschandaal rond ‘verjongingskliniek’ Biogenesis in Miami. Eerder deze week werd Ryan Braun (Milwaukee Brewers) geschorst voor 65 wedstrijden, die ook klant was bij dezelfde kliniek. Amerikaanse sportmedia melden dat ‘A-Rod’, die sinds 2004 voor de Yankees speelt, een levenslange schorsing zou kunnen krijgen.

www.versgeperst.com