• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Centro DominguitoCURAÇAO – In de Liga MCB zijn afgelopen weekeinde vier wedstrijden gespeeld. Koploper Centro Dominguito versloeg hekkensluiter VESTA. Daarmee profiteerde de ploeg optimaal van de nederlaag van nummer twee Jong Holland. Ook kreeg de landskampioen een reglementaire overwinning toebedeeld.

Centro Dominguito sloeg vlak na rust tweemaal toe tegen VESTA. Verdediger Ivanny Calvenhoven (strafschop) en goalgetter Mirco Colina junior troffen doel voor de roodzwarte brigade en bepaalden de eindstand op 2-0. Hubentut Fortuna en SITHOC speelden met 1-1 gelijk door goals van Mauricio Moreno (Hubentut) en een late gelijkmaker van Marvin Francisca, die in de 89ste minuut mocht aanleggen van elf meter.

Reglementaire overwinning
Meer goed nieuws voor Centro Dominguito kwam er uit het kantoor van voetbalbond FFK: de nederlaag tegen Hubentut Fortuna is omgezet naar een reglementaire 3-0 overwinning. Dit omdat de tegenstander uit Seru Fortuna gebruik heeft gemaakt van een niet-speelgerechtigde voetballer. Op de ranglijst staat Centro Dominguito geen drie, maar zes punten voor op naaste belager Jong Holland. Voor het weekend stonden beide teams nog gelijk.

Zondag
Victory Boys en Jong Colombia schotelden de bezoekers zondagmiddag een doelpuntrijke wedstrijd voor: 4-2. Randall Winklaar scoorde tweemaal voor Victory Boys, evenals Sherelton Dorothea en Raylison Lindo. Frenly Servania en Norvianel Naar scoorden tegen namens de club uit Boca Sami. Door twee treffers van Geryon Alberto (15de en 60ste minuut) won SUBT met 2-0 van Centro Barber.

www.versgeperst.com