polefitness thumbCURAÇAO – Nederlands kampioen polefitness Carmen van der Weide en dansdocent Linda de Vries brengen in augustus vrouwen aan de paal. Polefitness is namelijk de nieuwste rage in de sportschoolwereld. De tijd dat ‘paaldansen’ iets was voor schaars geklede dames in nachtclubs is definitief voorbij.
carmen polefitness
De dames geven meerdere lessen per week op verschillende locaties (en nee, niet Campo). Polefitness biedt een complete workout voor elke moderne vrouw, bezweren Van der Weide en De Vries: “We geven lessen voor beginners dus toegankelijk voor iedereen. Iedereen kan het leren – jong, oud, dik of dun”. In maart veroverde Van der Weide het Nederlands kampioenschap polefitness. Haar collega heeft een dansachtergrond. Allebei geven ze naast polefitness ook onder meer zumba en pilates.

Informatie
De lessen vinden onder meer plaats bij dansstudio Muni’s en sportschool The Challenge. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Pole Fitness Curaçao. De eerste les is 4 augustus bij Muni’s.

carmen polefitness large

18 reacties op “Paal je fit in augustus”

 1. Bizarre reacties, doet mij denken aan pubers die voor het eerst paaldansen zien.

 2. Jezus wat een slechte grappen en matige commentaren. Matig stuk ook, met name de titel. Succes dames met het geven van Pole Fitness!

 3. @Annie Wat een teleurstelling 😉

 4. @JLa Ik begreep de reactie van Willie als komisch bedoelt en kon er wel om lachen. Je beoordeelt wat al te vlug dat ik Katholiek zou zijn. Dat ben ik niet. Ik mag me verheugen in een volkomen afwezigheid van welk geloof dan ook. Ik snap overigens ook niet dat je zo fel reageert op LaStiwz en Willie. De reacties van hen zijn een knipoog, de mijne was dat ook. Ach, met zoveel azijn in je bloed wordt het er allemaal niet leuker op, wel?

 5. Heel aardig dat iedereen zich zorgen maakt over de zwaargewicht ydk, maar alleen de perfecte Nederlanders (althans als ik de reacties zo lees ga ik vanuit dat Nederlandse dames perfect zijn) en de frauderende stagiaires zullen gaan paal dansen. Probleem is dus opgelost.

 6. JLa, op 30-07-2013 om 10:57 schreef:
  @ Willie, LaStiwz, Aurelius..
  Jullie hebben het over RK-kerk en ongelovigen en duivelse acties. Wie begin nou met dubbelzinnige gedachten en gelijk aan sex etc denkt…

  A dirty mind is a joy forever.

  A narrow mind is a waste of time.

 7. Paaldanseres, op 30-07-2013 om 08:57 schreef: ik zoek ook een man..

  Ik begrijp er niets meer van. Er mag maar één man komen paaldansen ?
  Welke tijden zijn er voorbij ?

  (Pas goed op, mannen : die éne is een taekwondo streetfighter. Eén verkeerde beweging, en de positie gaat van totemPaal naar onbePaald)

 8. JLa, waar kan ik de eerste steen gaan gooien?

 9. @ Willie, LaStiwz, Aurelius..
  Jullie hebben het over RK-kerk en ongelovigen en duivelse acties. Wie begin nou met dubbelzinnige gedachten en gelijk aan sex etc denkt. Schijnheilige RK-gangers die elke zondag naar de kerk gaan om hun nieuwste kleren te showen om vervolgens 6 dagen in week alles doen wat god verboden heeft. Zoals geen verantwoordelijkheid voor gezin nemen, vreemd gaan (zowel man als vrouw), feesten tot in de ochtend. Als je aan je zelf denk en sportief wil zijn en voor je lichaam wil werken om gezond te zijn zowel lichamelijk als geestelijk, ben je ineens ongelovig en duivels?Hahaha
  Ga eerst aan je eigen gestoorde geestelijke gedachten werken voordat je een ander gaat oordelen wat ie in zijn vrije tijd doet. Zoals in de BIJBEL staat, ja jullie eigen BIJBEL, degene die nooit heeft gezondigd gooi maar de eerste steen.

 10. @Aurelius, Was het maar waar.. Bleek ook een fabel te zijn…

 11. En trouwens Hannie, het gaat niet om de uiterlijk maar om de innerlijk. Niet alles wat blinkt is van goud.

 12. De enige paalendans, die getrouwde vrouwen mogen, is van hun eigen mannen.

 13. @Willie, ik zoek ook een man.. maar kan jij uitleggen als de RK kerk dicteerd op Curacao waarom er zoveel incest, pedofilie is op Curacao? Waarom zorgen veel YDK mannen niet voor hun kinderen? Kennen veel YDK kinderen geen gezinsleven? Gaan zo veel YDK mannen vreemd? LEZEN JULLIE DE BIJBEL WEL????????

 14. @ Willie Hahahaha 😀 Ik vrees dat je gelijk krijgt! kan me niet voorstellen dat dit hier gaat werken. De palen moeten in ieder geval wel dik en stevig zijn, gezien de omvang der vrouwen. Maar dikke stevige palen zijn de YDK wel gewend!

 15. Gezien de omvang van de Curacaose vrouwen raad ik ze aan in de windmolens op de vlakte van Hato te klimmen, want die palen houden hun gewicht niet.

 16. Wat, mogen mannen niet paaldansen ?
  Pure paal-discriminatie !

 17. In sommige regio’s in Nederland is palen een ander woord voor N#UK#N of w!pp#n.

  Paal je fit, maar dan niet alleen in augustus!

 18. Meid Curaçao is Nederland niet. Hier dicteert de Rooms- Katholieke kerk. Ga maar een man zoeken en trouwen. Die ongelovigen elke keer, met hun duivels plannetjes.