• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

HonkbalCURAÇAO – Honkballer Kevin Moesquit is ontslagen door zijn profclub, de Los Angeles Angels. Dat meldt honkbalsite.nl. De tweede honkman kwam uit op A-niveau voor de Burlington Bees. Hij is daarmee de tweede ontslagen Curaçaose honkballer van deze maand.

Eerder was eerste honkman Curt Smith de pineut bij de Minnesota Twins. Smith heeft echter onderdak bij zijn oude club Lincoln Saltdogs in de American Association. Gisteravond maakte hij indruk door tegen de Amarillo Sox een tweehonkslag en een homerun te noteren, in totaal goed voor vier binnengeslagen punten. Ander goed nieuws is dat Hainley Statia in de laatste vijf wedstrijden zijn seizoenstotaal op vier homeruns gebracht heeft, een persoonlijk record. De speler staat onder contract bij de Milwaukee Brewers, die hem op AAA-niveau gestald hebben bij de Nashville Sounds.

4 reacties op “Kevin Moesquit ontslagen door LA Angels”

 1. Andy ziet iemand (Andruw Jones) die prostituees bezoekt, zich dronken op de weg begeeft en zijn vrouw mishandelt als een voorbeeld sporter.

  Dat zegt wel genoeg over de normen en waarden op dit eiland.

  Welterusten Andy.

 2. Waarom ruik ik altijd een flinke dosis jaloerzie bij sommige mensen wanneer ze iets zeggen of schrijven over Curacoaenaars die internationaal wat bereikt hebben? Bovendie wil ik een ding zeggen Ernst Hansen, Andruw Jones ( nachtclubbezoek, dronkenschap mishandeling echtgenote) zoals jij schreef is multi miljonair. Wat heb jij? Arduw is een voorbeeld sporter voor velen. Wat voor voorbeeld ben jij? Kinder misbruik, pedofilie, XTC slikker, uit de kast springend? Dat is de doorsnee nederland.

 3. En wat heb jij bereikt in je leven he Ernst? Laat me raden zeker ben jij een topvoetballen ….Ha? Looooozer….

 4. Ook aan het witte poeder?

  Andrew Jones (nachtclubbezoek, dronkenschap, mishandeling echtgenote) heeft er ook een puinhoop van gemaakt daar.