• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

boksen thumbCURAÇAO – Twee jonge kickboksers van Baas Sports Curaçao waren gisteren tijdens een jeugdgala in Helmond goed op dreef. De tienjarige Roy van Heugten en zijn twaalfjarige broer Nick won allebei hun match. Roy versloeg zijn leeftijdgenoot Mike van Loosbeek. Nick won van Leroy Lourensen.

Trainer en coach Edwin Baas was zeer tevreden. Baas: “Het ging zelfs zo goed dat ik Roy in de pauze voor de derde en laatste ronde zelfs gezegd heb om rustig aan te doen. Hij stond toch al ver voor op punten en het moet voor dat andere mannetje, zijn tegenstander, ook leuk blijven. We hebben toch te maken met kinderen. Nick was ook duidelijk de betere in zijn partij, maar omdat Nick tegen de lokale favoriet van de organiserende sportschool vocht, heb ik Nick de opdracht gegeven om de derde en laatste ronde er nog een schepje bovenop te doen. Dit om de jury duidelijk te overtuigen, wat soms nodig is als je tegen iemand vecht die thuis vecht.”

Afsluiting
Jammer genoeg voor Baas zal hij de kinderen komende tijd niet meer onder zijn hoede hebben. Vier telgen van de familie trainden bij Baas Sports, maar de familie Van Heugten is deze zomer terug gekeerd naar Nederland. “Deze wedstrijden waren gelijk een leuke afsluiting van een periode van zes jaar dat de Van Heugtens bij me getraind hebben.”

nick en roy 7-7-2013

3 reacties op “Pupillen Baas Sports op dreef”

 1. Ben en Herman hebben volledig gelijk. Voor hen die nog twijfelden, onder wie waarschijnlijk Baas zelf, hieronder een kop uit de Telegraaf van vandaag. Zie hun website voor het volledige artikel.

  Top 600 houdt van vechten

  Veelpleger heel vaak kickbokser

  Amsterdamse draaideurcriminelen doen niets liever dan vechten. Van de hardleerse jongeren uit de ‘Top 600’ van beruchte criminelen, doet de helft aan vechtsporten.

 2. Herman, vandaag was het weer raak met de kickboksers (uit de Telegraaf):

  Kickboksers Melvin R. en Miquel K. veroordeeld

  Vijftien jaar voor moord
  De rechtbank heeft celstraffen van 15 jaar opgelegd aan de twee verdachten die hebben bekend in 1997 het bejaarde paar Henk Opentij (79) en Mary Run (73) te hebben gedood.

 3. Het blijft een sport voor criminelen:

  In een geparkeerde auto in een Veghelse woonwijk is zaterdagochtend kickbokser Volkan Düzgün dood aangetroffen. Hij is doodgeschoten. Bronnen hebben dat bevestigd.

  Het slachtoffer werd dood gevonden in een Mercedes op de oprit van zijn huis in Veghel. De woning werd later afgezet met witte schermen. Ervoor staan politiemensen in kogelwerende vesten. De politie zegt dat er geen dreiging bestaat maar dat de maatregelen uit voorzorg zijn.

  Düzgün was vorig jaar betrokken bij de vechtpartij op het kickboksgala in Zijtaart, die uitmondde in een fatale schietpartij. Düzgün werd aangehouden en beschuldigd van openlijk geweld. Hij zat een maand vast maar werd niet vervolgd.

  Het geweld is het resultaat van een sluimerend conflict tussen twee families in Veghel. Voor de schietpartij op het kickboksgala werd een maand geleden Siamak S. veroordeeld tot 16 jaar cel. De nabestaanden van het slachtoffer hebben altijd het vermoeden gehouden dat hij handelde in opdracht van Volkan Düzgün.