• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  RBI Curacao sponsoringCURAÇAO – Twee delegaties van RBI Curaçao zijn gisteren vertrokken naar de Dominicaanse Republiek voor een regionaal honkbaltoernooi. De tegenstanders komen onder meer uit de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico en Venezuela. Het toernooi duurt van vrijdag tot en met zondag.

  De jongste selectie bestaat uit dertien- tot vijftienjarigen (junioren), de (senioren) zijn zestien tot achttien jaar oud. De eerstgenoemde ploeg werkt de poulewedstrijden af op het terrein van de New York Yankees, de oudere groep is onder de pannen bij het complex van de New York Mets. Daarnaast zijn er nog twee Amerikaanse profclubs die de Curaçaoënaars een duwtje in de goede richting geven. De Cincinnati Reds hebben bijgedragen aan tenues en ballen voor de beide selecties. Ook krijgen de jongens de gelegenheid om te trainen op het complex van de Tampa Bay Rays.

  Wedstrijdschema junioren
  28 juni, 11.30 uur: Curaçao – Santiago (Dominicaanse Republiek)
  28 juni, 14.30 uur: Curaçao – Venezuela
  29 juni, 08.30 uur: Curaçao – Santo Domingo (Dominicaanse Republiek)
  29 juni, 11.30 uur: Curaçao – Puerto Rico

  Wedstrijdschema senioren
  28 juni, 12.00 uur: Curaçao – Santiago (Dominicaanse Republiek)
  28 juni, 15.00 uur: Curaçao – Venezuela
  29 juni, 09.00 uur: Curaçao – Santo Domingo (Dominicaanse Republiek)
  29 juni, 12.00 uur: Curaçao – Puerto Rico

  De finales van de junioren en de senioren worden zondag om respectievelijk 08.00 en 09.00 uur gespeeld op het terrein van de New York Mets.

  RBI Curacao sponsoring 2

  www.versgeperst.com