kickboksenCURAÇAO – Zaterdag is het weer tijd voor het MMA en kickboxing event ‘Dominance’. De organisatie heeft het niet makkelijk gehad; vorige week kregen ze het bericht dat Melvin van Suijdam, de tegenstander van Mohamed Hussein, zijn ribben gekneusd heeft. Zijn invaller kwam vandaag niet opdagen.

De invaller zegt ook geblesseerd te zijn, doordat zijn schouder uit de kom is. Maar de organisatie heeft een andere oplossing gevonden. De Jamaicaan Robert McCarthy, die meer dan tien MMA wedstrijden op zijn naam heeft staan, gaat vechten tegen Hussein.  McCarthy is een vechter die voor sensatie zorgt. De wedstrijd tegen Mohamed Hussein wordt volgens de organisatie dan ook een spektakel.

Programma
De rest van het programma, bestaande uit zes partijen kickboxing volgens K-1 rules en zes partijen MMA, wordt morgen bekend gemaakt tijdens de weging bij Rio Sports Bar. Landen die deelnemen zijn Jamaica, Aruba, Venezuela, Trinidad & Tobago, USA, Suriname en Bonaire. Uit Curaçao nemen de volgende teams deel; Baas Sports, Franciska Fighting Club, Team Hussein, Kibra Hacha, Fighting Factory Attaf, Kamakura sports, Thai Flying Dragon en Fight team Curacao.

www.versgeperst.com