• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

VoetbalCURAÇAO – Oualichi Women’s Soccer Team Association, de eerste en enige vrouwenvoetbalvereniging op Sint-Maarten, heeft het Curaçaose damesteam The Mix uitgenodigd voor een toernooi. Zij hopen met het toernooi vrouwenvoetbal op Sint Maarten te bevorderen.

Oualichi WST werd in mei opgericht door de zussen Danaë en Dagmar Daal. Het toernooi duurt van 28 tot 30 juni. De dames van The Mix hebben aangegeven erg enthousiast te zijn om Curaçao voor het eerst te vertegenwoordigen op Sint Maarten en daarnaast ook nog tegen andere eilanden als Anguilla en Guadeloupe te kunnen spelen.

Donaties
The Mix hoopt ook dat de Curaçaose bevolking hen steunt, met name door donaties die hun vertrek en verblijf op Sint Maarten vergemakkelijken. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met teamcoach Chris Jacobus op telefoonnummer 514-0471.

the mix kopieDamesvoetbalteam The Mix

3 reacties op “Damesvoetbalteam The Mix naar Sint Maarten”

 1. Vraag aan Schotte of DAE kan helpen…

  Schotte houdt sowieso meer van sport wat wordt beoefend door een vrouw…

 2. Dus ze worden uitgenodigd en moeten het zelf betalen. Geven ze op SXM ook zichzelf een cadeautje voor hun eigen verjaardag?

 3. Goede middag,

  Voor alle duidelijkheid Oualichi is niet het eerste noch het enige meisjes team op St. Maarten. In de jaren 90 had SXM een dames team en op dit moment zijn er twee dames teams op het eiland: Oualichi en FC Soualiga.