• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Kastaneer vs Inter Moengo TapoeCURAÇAO – ADO Den Haag is zaterdagavond winnaar geworden van de Multipost Polar Cup. Na een strafschoppenserie won de ploeg van Maurice Steijn van Curaçaos kampioen Centor Dominguito. In de reguliere speeltijd was het duel geëindigd in een 2-2 gelijkspel.
Centro Dominguito vs ADO DH
Gedion Poppen en Benjamin Martha hadden Centro verrassen op een 2-0 voorsprong gezet. In de laatste tien minuten kreeg ADO tweemaal een strafschop. Aanvoerder Danny Holla maakte tot twee keer toe geen fout vanaf elf meter en bracht de Nederlanders op gelijke hoogte. In de penaltyserie vervulde ADO-sluitpost Martijn de Zwart een heldenrol door twee strafschoppen te keren. De Haagse ploeg won de penaltyserie daardoor met 4-3. FC Dordrecht versloeg Inter Moengo Tapoe met 2-1 en werd daardoor derde.

Danny Holla met MP Polar Cup
Foto’s: David Heykoop

2 reacties op “ADO Den Haag wint Multipost Polar Cup”

  1. Mooie pot met snelle en effectieve combinaties van Centor waarop ADO geen enkel antwoord had, in ieder geval niet aanvallend. Alleen jammer van die hands ball in de laatste vijf minuten, dat zag er buitengewoon bewust uit en leek volstrekt onnodig.

  2. Eigenlijk maakte Holla wel een fout vanaf elf meter. De eerste strafschop werd gestopt door de doelman en werd pas via de rebound gescoord. Dominguito miste ook 3 keer tijdens de shoot-out..niet twee.