• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KickboksenZimmermanCURAÇAO – Het titelgevecht tussen Clinton Esprit en Lutciano Zimmerman, voor vanavond gepland op vechtgala Here Comes The Boom, gaat niet door. Zimmerman is geveld door griep. Dat meldde de toernooiorganisatie gisteren tijden de persconferentie en de weging voor het toernooi.

Voor de zieke Zimmerman is tot en met vandaag vervanging gezocht uit buurlanden, helaas zonder resultaat. Slecht nieuws is ook dat twee Surinaamse vechters, Joshua Karsters en Dion Halfhide, zijn verhinderd. Toernooisponsor DAE annuleerde hun vlucht naar het eiland, en vervangend vervoer kon niet worden geregeld. In februari sloeg Karsters nog een knockout op vechtgala Dominance ten koste van Anthomar Lodowica.

Vertraagd
De Venezolaanse vechters waren gisteravond niet aanwezig vanwege vertraging, maar arriveerden rond 22.00 uur alsnog op Hato. Het hoofdgevecht van de avond, een MMA-confrontatie tussen Carlos Salazar en de lokale David Manuel gaat gewoon door. De pauzes tussen de gevechten wordt opgeleukt door celebrity fights tussen lokaal bekende artiesten, DJ’s en andere prominente Curaçaoënaars.

Prijsuitreiking
Op het vechtgala is er ook een rol voor ‘Golden Girl’ Jemyma Betrian en MMA-legende Royce Gracie. Beiden reiken prijzen uit aan de winnaars. Gisteren was het duo vooral beschikbaar om op de foto te gaan met de aanwezigen.

 

2 reacties op “Titelgevecht Clinton Esprit afgelast”

 1. Arie,

  Wat een praatjesmaker ben je…. duidelijk nog nooit 1 sport beoefend.

  Lang leve anonimiteit, of niet?

 2. Laten we elkaar geen mietje noemen, maar een macho vechtsporter laat het afweten vanwege een hoestje en een niesje?

  Sin miedu!