• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CH MahumaCURAÇAO – In de tweede divisie hebben Mahuma en Inter Willemstad gisteravond de punten gedeeld. Op het FFK-terrein werd het 2-2 in een duel op hoog tempo. Inter kon Mahuma passeren op de ranglijst bij een overwinning. Door fouten van de arbiter liep het anders.

 
Miguel Camara bracht Inter snel op voorsprong, waarna Juwendrick Batochie de Mahumezen op gelijke hoogte bracht. Een knappe assist van Diquan Meyers bracht Cliffordson Roliangelo in stelling, die ervoor zorgde dat Inter met een 2-1 voorsprong ging rusten.

Strafschop
Na de hervatting voerde Mahuma de druk op, al was Inter gevaarlijk in de tegenaanval. De scheidsrechter keurde een glaszuiver doelpunt van Roliangelo ten onrechte af wegens buitenspel. Ondertussen drukte Mahuma verder door, en sleepte Inter-keeper Kevin Kort zijn ploeg er een aantal keer doorheen met enkele mooie reddingen. Een kwartier voor tijd kreeg Mahuma een onterechte strafschop. Elmerid Bernardus benutte het buitenkansje en schoot hard en hoog in het midden van het doel: 2-2. Gezien het spelbeeld was die uitslag overigens verdiend. Over twee weken spelen beide ploegen weer tegen elkaar.

Overige uitslagen
Santa Cruz – Deportivo Marquita 0-1
New Song – Buena Vista 1-2
Indekor – Bonam 1-0
Scherpenheuvel – De Koning 7-1
Tera Korá – De Zebra’s 4-3

Programma
Vanavond staat er zowel in de tweede divisie als in de Sekshon Pagá één wedstrijd gepland. In de tweede divisie speelt Buena Vista tegen Santa Cruz om 20.00 uur op het FFK-terrein. Toegang is gratis. In de Liga MCB vindt de wedstrijd Hubentut Fortuna-Victory Boys plaats. Aanvang is om 21.00 uur in het SDK-stadion. Toegangsprijs is 6 gulden, kinderen tot twaalf jaar en zestigplussers betalen 2,50 gulden.

www.versgeperst.com