• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Jurickson ProfarCURAÇAO – Jurickson Profar heeft zijn rentree bij de Texas Rangers niet kunnen vieren met een overwinning. Gisteravond verloor het team van Profar thuis met 9-2 van de Oakland Athletics. De twintigjarige Curaçaoënaar sloeg wel de twee runs binnen, zonder daarbij een honkslag aan te tekenen.

In de derde inning scoorde Geovany Soto op een groundball van Profar, twee innings later scoorde Mitch Moreland op een opofferingsslag van de Curaçaoënaar. “Bij de eerste hadden we een groundball nodig, en sloeg hij hem. Hij voerde zijn slagbeurten goed uit vanavond. We scoorden twee keer, allebei door hem”, toonde Texas Rangers-coach Ron Washington zich tevreden tegenover Sports Illustrated.

Yankees
De New York Yankees versloegen de Baltimore Orioles. In een vermakelijke wedstrijd wonnen de Bronx Bombers met 6-4 na tien innings. Robinson Canó en David Adams sloegen homeruns in de eerste en de tweede inning voor de New Yorkse formatie, waarna Chris Davis de achterstand terugbracht tot 1-2. Orioles-rechtsvelder Nick Markakis ontpopte zich tot plaaggeest van de Yanks. Hij sloeg de 2-2 (5de inning) en de 3-3 binnen en maakte zelf 4-3. Travis Hafner maakte in de negende inning gelijk met een homerun in het linksveld: 4-4. In de tiende inning beslisten honkslagen van Ichiro Suzuki, Vernon Wells en wederom Hafner de wedstrijd in Newyorks voordeel: 6-4.

Overige uitslagen in de MLB
Cleveland Indians – Seattle Mariners 10-8 na 10 innings
Toronto Blue Jays – Tampa Bay Rays 7-5
Miami Marlins – Philadelphia Phillies 5-1
New York Mets – Cincinnati Reds 3-4
Atlanta Braves – Minnesota Twins 5-1
Houston Rockets – Kansas City Royals 6-5
Milwaukee Brewers – Los Angeles Dodgers 1-3
Chicago White Sox – Boston Red Sox 6-4
Colorado Rockies – Arizona Diamondbacks 1-5
San Diego Padres – St. Louis Cardinals 4-2
San Francisco Giants – Washington Nationals 8-0

www.versgeperst.com