• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

HonkbalCURAÇAO – Didi Gregorius heeft met twee binnengeslagen punten een belangrijk aandeel geleverd in de zege van de Arizona Diamondbacks. In eigen stadion won Arizona met 2-0 van de Atlanta Braves. De korte stop met Curaçaose wortels sloeg in de derde inning toe met een honkslag.

Door de honkslag van Gregorius konden Gerardo Parra en Cliff Pennington profiteren. De Braves, met homerunkoning Justin Upton in de gelederen, kwam tot vier keer toe op rij niet tot scoren met honklopers in scoringspositie.

Los Angeles
Fans van de Los Angeles Angels konden genieten van hun supertrio Albert Pujols, Mike Trout en Josh Hamilton. Alledrie sloegen ze gisteren een homerun in een 6-2 overwinning op de Kansas City Royals. Stadgenoot Los Angeles Dodgers won met 2-0 van de Washington Nationals. Curaçaoënaar Kenley Jansen verzorgde de allerlaatste uit na een indrukwekkend lange vertoning van Dodgers-pitcher Clayton Kershaw (8 2/3 inning). Roger Bernadina kwam niet in actie voor Washington.

Comeback
De New York Yankees vochten zich gisteravond terug tegen de Seattle Mariners. In New York boekte de thuisploeg een zwaarbevochten 4-3 zege. Robinson Canó sloeg een belangrijke double in de zevende inning, die twee punten opleverde. De Yankees hadden het lastig tegen Seattle-pitcher Felix Hernandez. De Venezolaan stond in zes innings slechts vijf hits en een run toe. Met een 3-1 voorsprong op zak besloot Seattle-coach Eric Wedge om zijn sterpitcher na zes innings naar de kant te halen. Hij had last van een stijve rug en Wedge wilde geen risico’s nemen. In de eerste slagbeurt na de aftocht van Hernandez sloegen de ‘Bronx Bombers’ toe. Na de klap van Canó, goed voor de 3-3, sloeg Lyle Overbay een opofferingsslag en stelde daarmee Canó in staat om 4-3 te maken.

Overige uitslagen in de MLB
Oakland Athletics – Texas Rangers 5-6 na 10 innings
St. Louis Cardinals – New York Mets 10-4
Minnesota Twins – Chicago White Sox 2-4
Chicago Cubs – Colorado Rockies 4-9
Miami Marlins – Cincinnati Reds 2-6
Tampa Bay Rays – Boston Red Sox 5-3
Detroit Tigers – Houston Astros 6-2
Toronto Blue Jays – San Francisco Giants 10-6
Baltimore Orioles – San Diego Padres 2-3
Philadelphia Phillies – Cleveland Indians 6-2
Pittsburgh Pirates – Milwaukee Brewers 4-3 na 12 innings

www.versgeperst.com