• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Curaçaoënaars Andrelton Simmons en Roger Bernadina stonden voor het eerst sinds de World Baseball Classic samen in het veld. Bernadina kwam in actie voor de Washington Nationals, Simmons voor de Atlanta Braves. Washington won met 3-1.

 
Bernadina heeft dit jaar nog weinig gespeeld door blessureleed. Gisteren kwam hij in de vijfde inning het veld in als pinch-hitter. Zowel Bernadina als Simmons kwam drie keer aan slag, beiden produceerden echter geen honkslag. De Braves gaan na een goede seizoensstart (zeventien overwinningen en elf nederlagen) aan kop in de National League East. De Nationals (15-14) volgen de Braves op nummer twee.

Ryan Dempster
De Boston Red Sox hebben met 3-1 gewonnen van de Toronto Blue Jays. De Canadese pitcher Ryan Dempster bleef door dat resultaat ongeslagen in Canada. “Ik kijk uit naar meer teams in Canada”, grapte Dempster tegenover Sports Illustrated.

Scoreverloop
Brett Lawrie opende de score met een homerun, waarmee Toronto een 1-0 voorsprong nam. Jacoby Ellsbury, Mike Carp en Stephen Drew sloegen daarna de punten binnen voor Boston. De aanval van de Red sox werd geholpen door de Blue Jays-pitchers, die tien keer vier wijd toestonden. Dempster pitchte acht sterke innings (60 strikes in 100 worpen), waardoor de Blue Jays niet terugkwamen in de wedstrijd.

Overige uitslagen in de MLB
Chicago Cubs – San Diego Padres 2-4
Philadelphia Phillies – Miami Marlins 7-2
Chicago White Sox – Texas Rangers 3-1
Houston AStros – Detroit Tigers 3-7
Milwaukee Brewers – St. Louis Cardinals 5-6
Los Angeles Angels – Baltimore Orioles 1-5

www.versgeperst.com