• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Organisator Edwin Baas laat weten dat de vechtsportfestiviteiten bij Kleine Werf van vandaag afgelast zijn. Door overmacht zit Baas nog steeds in Suriname, waar hij zaterdag een gevecht van Lutciano Zimmerman begeleidde. Hij zou aanvankelijk gisteren terugkomen op het eiland, maar dat ging niet door.

Het is volgens hem niet mogelijk om de organisatie over te dragen aan anderen, omdat hij in zijn eentje het programma georganiseerd heeft.”Het zou een mooie promotie kunnen zijn, maar als het niet goed verloopt kan het alleen maar slechte reclame zijn in plaast van positieve”, aldus een teleurgestelde Baas. Hij noemt het ‘zeer spijtig’ voor de sporters en alle mensen die hun medewerking hadden verleend.

2 reacties op “Vechtsport op Koninginnedag afgelast”

 1. Henk,
  Spreek voor jezelf en niet voor Curaçao, wat ben jij toch een misselijk mannetje. Weer typisch iemand met vooroordelen en iemand die mensen in hokjes plaatst. Juist jongens die deze sport beoefenen zullen weinig geweld gebruiken buiten de ring (op een enkeling daar gelaten natuurlijk) en weten zich te beheersen. En wees blij dat de YDK de kans krijgt om zich te ontwikkelen in een sport. In en rond deze sport word minder geweld gebruikt bij de toeschouwers als bij bv het voetbal. En er is ook geen één sport waar de tegenstanders zoveel respect voor elkaar hebben als bij deze sport. Iets waar jij misschien een voorbeeld aan kan nemen.

  En ik denk dat jij het gros niets eens herkend als je ze op straat tegen komt.

 2. En Curacao slaakt een zucht van verlichting.

  Het volk dat naar dit soort galas komt zou ik, laat ik het netjes zeggen, niet op mijn verjaardag uitnodigen.