• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Boston Celtics hebben gisteren na verlenging met 97-90 van de New York Knicks gewonnen. De stand in de NBA playoffs werd daardoor 1-3 voor New York. Paul Pierce maakte 29 punten voor Boston. Ploegmaat Jason Terry maakte negen van zijn achttien punten in de extra tijd.

Voor New York was Carmelo Anthony bepaald niet op schot. ‘Melo’ maakte maar tien van zijn 35 schoten. Een en ander was te danken aan sterk verdedigend werk van Celtics-forward Brandon Bass. Na de eerste helft stond Boston met negentien punten voor. Een slecht derde kwart bracht de teams dichter bij elkaar, waarna Terry cruciale scores aantekende.

Miami Heat
De Miami Heat had het makkelijker. De uitwedstrijd Milwaukee tegen de Bucks werd met 88-77 gewonnen, waardoor Miami de eindstand in de series op 4-0 bracht. LeBron James maakte 30 punten. Dwyane Wade bleef geblesseerd langs de kant. Monta Ellis maakte 21 punten voor de Bucks.

Uitschakeling
Het was einde verhaal voor de Los Angeles Lakers. In Los Angeles waren de San Antonio Spurs veel te sterk: 82-103. Het bleek lastig om met de naderende uitschakeling om te gaan. Lakers-center Dwight Howard werd uit het veld gestuurd na twee technische fouten. Tony Parker maakte 23 punten voor San Antonio.

Stephen Curry
De Golden State Warriors wonnen gisteren met 115-101 van de Denver Nuggets en staan nu 3-1 voor. Een en ander was te danken aan de geblesseerde Stephen Curry. Curry speelde met een pijnstillende injectie. Hij maakte 22 van zijn 31 punten in het derde kwart.

www.versgeperst.com