• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Voetbalbond FFK heeft het protest van Hubentut Fortuna afgewezen. De club had een protest ingediend na de wedstrijd tegen Centro Dominguito van vorige week. Ramiro Griffith, na 76 minuten trefzeker voor Centro Dominguito, zou niet speelgerechtigd zijn. De bond was het daar niet mee eens.

De klacht had Centro Dominguito een reglementaire nederlaag van 3-0 op kunnen leveren. Vorige week kostte een soortgelijke administratiefout nog drie punten. Uitgerekend Hubentut Fortuna zag toen een 3-1 overwinning op VESTA veranderen in een reglementaire 3-0 nederlaag. Centro Dominguito is opgelucht dat de uitspraak goed uitgevallen is. Ook laat de landskampioen niet na Hubentut Fortuna een steek onder water te geven. ‘Het is opmerkelijk dat Ramiro Griffith in het afgelopen seizoen lid was van Hubentut Fortuna’, laat de club weten op hun Facebookpagina.

Programma
Morgenavond wordt weer gevoetbald in de Sekshon Pagá. Om 19.00 speelt Jong Holland tegen UNDEBA, gevolgd door SUBT-Centro Barber om 21.00 uur. Zondag 17.00 uur komen SITHOC en Hubentut Fortuna tegen elkaar uit. Maandag om 20.00 uur speelt Centro Dominguito tegen VESTA. Alle wedstrijden worden in het SDK-stadion afgewerkt. Toegang kost 6 gulden. Kinderen tot twaalf en bezoekers vanaf zestig jaar betalen 2,50 gulden.

Tweede divisie
Ook in de tweede divisie wordt gevoetbald. Zondag trappen Buena Vista en Deportivo Marquita om 16.00 af. Maandag staan om 20.30 uur Bonam en New Song tegenover elkaar. Beide wedstrijden zijn gratis te bezoeken op het FFK-terrein.

1 reactie op “FFK wijst protest Hubentut Fortuna af”

  1. Schotte was ook niet ministeriabel maar heeft als een paljas van een ministerpresident wel 2 jaar lang ons eiland internationaal belachelijk gemaakt.

    Moeten we ons dan wel druk maken over een voetballertje dat 90 minuten niet speelgerechtigd was?