• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Mariekson Gregorius was gisteravond belangrijk voor zijn team. De korte stop van de Arizona Diamondbacks voegde een homerun en twee runs voor de Arizona Diamondbacks. Arizona trok de wedstrijd naar zich toe in de laatste inning. De Colorado Rockies werden met 5-4 verslagen.

‘Didi’ sloeg in de vijfde inning de bal het stadion uit op een pitch van Juan Nicasio. Tot dan stonden de Diamondbacks met 3-0 achter. In de negende inning, Arizona was inmiddels tot 4-3 genaderd, tekende Gregorius voor een single. Het bleek de aanzet tot de beslissende drive waarin Arizona twee keer scoorde voor een 5-4 overwinning. Gregorius liep ook zelf een punt over de thuisplaat. “Hij ziet de bal goed”, zei coach Kirk Gibson tegen Sports Illustrated. “Hij heeft ook een goede benadering met twee uit. Hij is lastig uit te schakelen.”

Andrelton Simmons
Curaçaoënaar Andrelton Simmons sloeg twee hits voor de Atlanta Braves, maar kon niet voorkomen dat de ploeg na een goede reeks weer eens verloor. In Pittsburgh waren de Pirates met 4-2 te sterk. De Braves kennen een goede seizoensstart met dertien overwinningen en vijf nederlagen.

Kenley Jansen
Kenley Jansen gooiden een inning voor de Los Angeles Dodgers in de uitwedstrijd bij de Baltimore Orioles. De closer gaf in de achtste inning (stand 6-4) een hit op, maar stond geen punten toe. In de laatste inning liepen de Dodgers uit naar 7-4

Overige uitslagen in de MLB
Philadelphia Phillies – St. Louis Cardinals 7-3
San Francisco Giants – San Diego Padres 5-0
Milwaukee Brewers – Chicago Cubs 4-2
New York Mets – Washington Nationals 2-0
Boston Red Sox – Kansas City Royals 2-4, tweede duel 4-5 na 10 innings
Los Angeles Angels – Detroit Tigers 4-3 na 13 innings
Texas Rangers – Seattle Mariners 11-3
Chicago White Sox – Minnesota Twins 3-5
Houston Astros – Cleveland Indians 4-5
Tampa Bay Rays – Oakland Athletics 8-1
Toronto Blue Jays – New York Yankees 8-4

www.versgeperst.com